Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Stradiņa slimnīca: zāļu piegāde netiks pārtraukta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nezinītis
n
1. Kur paliek tie procenti no 20 milj. Ls noguldītā kredīta? Tos taču varētu izmantot parāda likvidēšanā! 2. Kā tad ir sadalīts šī gada budžets, kad, kā izriet no publiskajā telpā izskanējošās informācijas, lielākā daļa jau esot iztērēta pirmajā pusgadā. Vai par to kādam nav jāatbild likuma priekšā?
a
a
uztaisa monopolu ar korupcijas palizibu tad brinas ka zales dargas
DARGAS LV TABLETES
D
No kurienes nak sis zales? no Pakistanas? Indias? Baidos ka varetu but letas, viltotas zales. . SAKIET LUDZU...KURAS FIRMAS, TIEKSIM PFEIZER. GSK UN CITAS ZALJU LIELFIRMAS PARDOAD SAVAU PRECI CAUR ZALU LIELTIRGOTAVAM (RECEPE PLUS)??? . KAUT KAS LOTI NAV KARTIBA....... ES SMARZOKI MILZIGU PROBLEMI UN KAPEC ZALES LATVIJA TIK DARGAS?????
Dr. Ai Kaa Saap
D
Vel viens raditajs ka Latvija ir bezceriga valsts. Vienmer bus pedeja vieta visos raditajos. Pat Stradinos cieniie arsti un senata prieksedetaji blenjas. Nevienam neuzticos sai valstij
gramatvedis
g
900,000 LVL ir LOTI liels parads. Kas tur notiek?
vo vo
v
Paklau, tiešām te sāk spīdēt cauri šantāža... Rozentāle tak no TP, Stradiņiem liela draudzene. Nedod viņai Dombrovska valdība 45 miljonus, vot i sadomāja reāli iespītēt - parādīt, ko var - Stradiņi paliek bez zālēm! Reāli safabricēts gadījums. Smieklīgākais tas, ka tagad sanāks otrādi: nevis sabiedrība atbalstīs tos Rozentāles slavenos 45 miljonus, ko izmanīgi politdarboņi gribēja ķešā sabāzt, bet tagad Stradiņu vadībai nāksies atbildēt pa visām šīm nelikumībām. Gribēja safabricēt stāstu, sanāca pašiem nepatikšanas:))) Kā var viena valsts uzturēta iestāde tādus parādus sataisīt!
Skaistule
S
Recipe Plus, Rozentāle un visa TP nodarbojas ar šantāžu. Šantažēta tiek valsts un par ķīlniekiem padarīta tauta.
targash
t
Es neizdaru secinājumus pirms ir noskaidroti parāda iemesli. Vienīgais, domāju, ka pareizi būtu meklēt alternatīvus zāļu piegādātājus. Atvainojos, ja nezinu kādu izcilu neiroķirurgu, tomēr Stradiņi ir Nr.1.
targasham
t
Tādam idiotam un, pēc tekstiem spriežot, TP + Stradiņu politikas (tieši politikas!) līdzskrējējam kā Tev laikam nepalīdzētu pat BKUS izcilais neiroķirurgs un absolūtais godavīrs Leonīds Lugovskojs, kurš izglābis tūkstošiem Latvijas bērnu ar smagām galvas traumām.
Ārsts
Ā
Kuldīgas slimnīca nav iekļauta māsterplānā, bet slimnīcai aptuveni par 1milj Eur tiek nopirkta MRI magnētiskās rezonanses iekārta.. Kāpēc?? Atbilde - Kuldīgas slimnīcas galvenais ārsts ir talantīgais Ivars Eglītis(TP)
targash
t
Kas tie par Gaiļiem, vai tie kas Austrumu slimnīcā? BKUS laikam var veikt vienīgi galvas masāžu. Stradiņiem neiroķirurģijas jomā, kā arī vēl vairākās nav Latvijā līdzīgu, tāpēc viņi ir pārāki šajā ziņā. Līdzigi, kā Austrumu slimn. onkoloģijā un tml.
Grietas Apanausks
G
Elementārā shēma Latvijā. Nauda ir, bet par piegādi nemaksā un ļauj uzkrāties parādiem un soda maksas procentiem. Samaksā parādu, bet daļa no soda maksas uzkrātās sumams aiziet uz parāda maksātāja kontu. Iespējams, ka tā dara vairākas medicīnas un t.s. kultūras iestādes. Iznāk pašam un sašam!
Ārsts
Ā
Stradiņi nemaksāja jau gadiem ...
Ārsts
Ā
"Vot ir prikatili!":-)
šuriks
š
Krievijā šo iemeslu sauc par "otkatu" ...:)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

 

Uģa Gruntmaņa rakstu par veselības sistēmu Latvijā un arī Recipe Plus lasiet šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas