Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Straujuma: Gatavība turpināt premjera darbu ir mans pienākums

Viņa uzsvēra, ka ir gatava turpināt strādāt valdības vadītājas amatā, ja Valsts prezidents viņu tam izvirzīs. Uz jautājumu, vai viņa vēlas turpināt darbu šajā amatā, Straujuma uzsvēra, ka tas ir smags un ļoti atbildīgs darbs, tač "tas ir mans pienākums, es tā gribētu teikt," sacīja Straujuma.
Gatavība turpināt darbu premjera amatā ir pienākums, ņemot vērā daudzo balsotāju pausto atbalstu vēlēšanās, otrdienas rītā intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā Rīta Panorāma teica Ministru prezidente Laimdota Straujuma (Vienotība).

Viņa arī atzina, ka līdz šim neoficiāli izskanējušās ziņas par iespējamo ministru portfeļu sadalījumu partiju starpā tikai daļēji atbilstot runātajam. Otrdien tiekas visi trīs ticamākie koalīciju veidojošo politisko spēku - Vienotības, Nacionālās apvienības un ZZS pārstāvji, lai par to diskutētu konkrētāk.

Pašreizējā valdības vadītāja 12.Saeimas vēlēšanās atbalstīta pārliecinoši - Straujumas kandidatūru ar plusiņu vēlēšanu zīmē atbalstījuši 25 181 balsotājs, bet 7416 viņas vārdu izsvītrojuši.

Līdz šim atbalstu Straujumai kā premjerei publiski paudis arī tagadējā un potenciālajā koalīcijā esošās Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) premjera amata kandidāts Aivars Lembergs.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas