Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

TP 48 stundu laikā vēlas tikties ar Dombrovski; premjers sola to izdarīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SS
S
Ir nu gan vieplis tam "kampējam"!
nu
n
ko jūs visi te šūmējaties? Nu, piemeklējusi lielo kurmi naktī atklāsme, fiksā ideja, kā norakt visu to paša bandas cūku rakumu! Tak steidzīgi kādam jāpastāsta, tas tikpat kā ar sapni - neizstāstīsi - aizmirsīsi. Un laidiet tak viņu pie premjera, vēl caureja piemetīsies no steigas.
Zaika
Z
Ko gan vēl varētu izdomāt, lai pazīmētos? Skatoties TV ziņās rādīto teatrālo Šķēles runu, samētās mazliet šķebīgi. Vai tad tiešām nepietiek? Taču skaidrs, ka tas viss teātris nav tautas aizstāvībai, bet izmisīga plēšanās, lai tiktu pie uzmanības priekšvēlēšanu laikā. Ieteikums politiķiem: pirms teikt tāda veida runas kameras priekšā, vajag kārtīgāk patrenēties, lai noslēptu melīgo grimasi, kas visu nodod :)))
dainis
d
Ja Šķēle tiks pie varas,tad gan tauta celsies!Bez asins izliešanas laikam neiztiks!
dan
d
Šķēlem vienalga,kā tikt pie varas!Smazināsim tik nodokļus, tad nebūs naudas algām skolotājiem,ārstiem!Tiks Andris pie teikšanas-nodokļus pacels divreiz!Nepieciešamība,apstākļi mainijušies-tā viš runās!Blēdis mahinators Šķēle,kā viņu zeme tur?
vilis
v
Kur viņš dzīvo?MĀKOŅOS?Priekšlikums ož pēc utopijas.Katrs darbs kas jādara ir cienīgs.Arī šindera.Var redzēt ka Šķēle ir baltrocītis un uz vienkāršu darbu skatās nicīgi.Pie premjera rindas kārtībā,ja atbrīvojas kāds brīvs logs,nevis ar kāju atspert durvis.Esi vienkāršs Latvijas pilsonis Neviss Dievs,kas dzīvo MĀKOŅOS.
Yesss !
Y
Ezīša kreisā pakaļējā kājele tagad māgu un visu pārējo barības traktu dresēs :)))))))))
neticu
n
Vienalga, arī ja TP un Šķēle atrastu vislabākos atrisinājumus kā ši valsts varētu izkulties no grūtībām, tas TP un Šķelem neko nelīdzētu... kāpēc? Jo šis politiskais grupējums ir par ļoti lielu tiesu atbildīgs par to postu kurā atrodamies. . Vai smaga alkoholiķa solijumiem vairs nedzert uzreiz noticēt ... Dzīvosim redzēsim. TP ir zaudējusi ticamību, ka viņi nāks talkā glābt valsti. Viņu kredita reitings ir viszemākais no zemākiem. Viņi ir atbildīgi par šis valsts nedienām, un par to vien viņi ir politiski sodami... Viņi līdz pastara dienai var solīt tautai mūžīgu mīlestību, bet viņi ir jau atkārtoti pierādijuši ka mīl tikai paši savas un savu sponsoru kabatas.
fiksais
f
Vai šī oranžā banda ir iemaksājusi valsts kasē uzlikto sodu par krāpniecisko reklāmas kampaņu pagājušajās vēlēšanās? Vai puķu andris ir nožēlojis grēkus un gatavs iemaksāt valsts kasē nelikumigi nozagto miljardu Latvijas pārtikas rupniecibas izskatā? Nē?! Kāds iemesls dialogam? Šis cilvēks ir Latvijas ekonomikas iznīcināšanas autors!
grrrr
g
TP pašiem neliekas nožēlojams tas balagāns, kādu tagad taisa? Ja kādreiz bija skaidrs - tikai bandīti un zagļi, tad tagad ir dumiķi un klauni. A, la nasing spešals un strādnieks, kas atkal atgriezies, lai strādātu. Nu, jau pat vairs savu seksapīlu nespēj utilizēt, pazudis i tas. Škic, mājās uz mākoņiem.
rvs
r
Jā, visi tāpat jau zin Šķēle no 30. marta grib par premjeru, esot jau izlemts, viss pārējais cirks zemniekiem un bauriem!
vinnijs
v
TP iestājies apjukums - neviens nevar saprast - de iure, de facto vai abi?! :D Zalāns nesen teica, ka TP valsdībā esot tikai de iure, Šķēle mēreni satraucies un pat atcerējies par koalīcijas līgumu... Vai tas liecina par de facto?
Haris
H
Jums, snaiperactiņ, jau nu gan nevajadzētu satraukties, jo Jūsu šaikiņa - stendzenieciņa uztaisītais buldozerītis kopā ar krauklīti, šķēlīti un urbanovičiņu, pļinerīti, kabanoviņu - taču sabalsoja krieviņu imigrācijiņas likumiņu, kas tagad iepludinās dižnaudiņu, dzīvoklīšu ceniņas atkal palēksies gaisiņā, un visi būs glābti!:))
...
.
Recesija ir rezultāts iepriekšējai TP darbībai, bet tā 100-latnieku programma, cik zināms, ir izstrādāta sadarbībā ar Pasaules Banku, pielietojot citur pie līdzīga apmēra krīzēm izmantotās metodes, diezin vai šie tik vienkārši tagad atļaus veidot subsidētās vietas apstākļos, kad ekonomika atrodas tik ievērojamos restrukturizācijas apstākļos un ar tik milzīgiem riskiem neatbilstošai naudas izlietošanai pie Latvijas korupcijas līmeņa.
lauķis
l
nu kādēļ Dombrovskis vēl tirinājās ,ja skaidri zināja ,ka būs jāuzklausa.Sagribējās tēlot kruto veci .Murmulis. Āboltiņai vispār vajadzētu paklusēt.Viņa jau vispār nevar muti atvērt, nenozākājot TP,nepārtraukti meklē kašķi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas