Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

TP padomā krīzes konference

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sēlis
S
Kur dabūt b aloniņu ar cianīda gāzi,es to kā dāvanu aizsūtīšu TPistiem vieglam galam āmen.
Šampēteris
Š
Ja Tev veksel's ofšorā, Nedomā par Latviju. Pingvīnus var piemuļķot - Taisi jaunu partiju !
koka
k
lai izput tautpartija un tautpartijieši
korbs
k
devalvācija grieš visiem vienaadi procentuāli,restrukturiyācija samayina algas un likvidē nevajadyigas darba vietas,samayina nepanesamo valsts pārvaldi un ministrijas.
Sociāldemokrāts
S
Piemēri ir visas tās valstis, kuras ir centušās īstenot iekšējo deflāciju, bet sociālo nemieru dēļ nonākušas pie devalvācijas. Kaut vai Argentīna. ----------------------------------------------- ---------------------------- Neesmu ekonomists. Cenšos saprast no diskusijas - kāda ir situācija? Nojaušu, ka tēma ir sarežģīta un neviennozīmīga pat ekonomikas speciālistiem. Tāpēc neceru izprast nianses. Iznāk tā, ka 1) Latvijas uzņēmumu konkurētspēju var pastiprināt gan devalvācija, gan iekšējā deflācija. Vienā gadījumā būs grūtāk vieniem iedzīvotājiem un uzņēmējiem, otrā gadījumā - citiem. Sakarības un atgriezeniskās saiknes nav lineāras, tāpēc grūti precīzi paredzēt - kuriem un kāpēc reāli būs smagāk. Dari kā gribi - vienalga, būs jākoriģē, lai slodzi sadalītu vienmērīgāk. 2) Iekšējā deflācija nozīmē taupīšanu un algu samazinājumu, par kuru priekšnieks / uzņēmējs pasaka katram savam darbiniekam acīs skatoties. Devalvācija "nāk no augšas caur naudu" un skar visus kā sniegs vai lietus - izpaliek nepatīkamas sarunas par strādāšanu un maksāšanu. 3) Valsts pārvaldes kultūra, biznesa darbības vide un biznesa kultūra neuzlabojas, tātad ienākumu samazinājuma neērtības neko nemaina - iedzīvotāji vienkārši paciešas vienu, otru, trešo, ... n-to reizi... Un kad vairs nevar paciesties, tad iet un atrod vainīgos... Lēni slīdam sociālas revolūcijas virzienā, kad "augšas nespēj, apakšas negrib" dzīvot pa vecam, kad trūkums neļauj ilgāk ciesties... 4) Valsts pārvaldes, biznesa vides un biznesa kultūras kvalitātei ir cieša saistība ar likumdošanas kvalitāti, ar politiskās sistēmas kvalitāti. Sīkpartijas darbojas šauros mērogos un nerada ap sevi prognozējamu, ilgtspējīgu attīstību. Brīnumi nenotiek... Būs grūti un tā būs ilgi, jo, spriežot pēc sejām fotogrāfijā pie raksta, nekas vēl īsti nav pat sācies...
Aija
A
TP ar Kalvīti priekšgalā valsti krīzē iedzina. Nav ko te blēt par sliktajiem JL, lai gan nekas diži liels no pēdējiem arī nav, muļļājas. Un man šķeit, ka saukt TP par politiskajiem līķiem ir parāgri, diemžēl neticu vēlētāju saprātam un pāris dārgas reklāmas kampaņas, konkurentu nomelnošana un TP būs saeimā, par to es esmu pārliecināta. Un tādēļ šādi TP triki ar konferencēm un SVF vēstuļu neparakstīšanām tiek demonstrēti - jo strādā!
Es
E
Es uzskatu ,ka TP ir vienīgā, ka vēl spēj savaldīt JL ambīcijas un ''samazināt ,nogriezt ,likvidēt'' politiku!!!!!
naudas brilles
n
Ko mēs esam sadomājuši- Tikai TP zina kurā savējo makā naudu likt. To arī darīs.Atkal kādu uzkūdīs , būs troksnis un, re, savējais pie varas.Godmanis aizsūtīts, netraucēs.A, Dombrovskim uzsūtīs pensionārus. Kieviem arī kaulu piesviedīs un laimīgi valdīs līdz naudas iztērēšanai.Tad gan bēgs atkal krūmos....
ērce
ē
uķi - puķi, laikam ar bikšu buktēšanu un angleni vairs nepietiek, lai savas parādsaistības nokārtotu un bez uzmetieniem pastrādātu.Mož, atkal tulpes un rozes, ko? ;oDDD Reiz uzmeti Ģēģeru, tagad cerams, drīz kāds to izdarīs ar tevi....
kroxis
k
smuki apbērēt man nebūtu žēl. Un kārtīgi piegludināt, lai neceļas neviens un nekad, un lai izput.
Agnese
A
Informācijas avots, protams, nav nekādi avoti TP valdē. Viņi apstiprināja, bet ne informēja. Informācijas avots ir Aleksandrs Tralmaks, kuru ar rakstā citēto Vjačeslavu Dombrovski saista viena partija - Jaunlatvija. Visa sākums noteikti ir Vjačeslava Dombrovska sarakste ar savu profesionālajā - ekonomistu - vidē iepazīto kolēģi Edvardu Hjū.
klusais
k
Diemžēl jāpiekrīt. Vēl jau var atcerēties to ,kapēc TP tik strikti ir turējusies pie VID vadības. Starp citu jākonstatē, ka pilnīgi nebūtībā ir pazudis ģenerālprokurors, liekas ,ka mums tāda nav. Cik ilgi nekas nav no viņa dzirdēts?
daugavas vanags
d
SVEICIENS VISIEM NO AMERIKAS! ES JUS APBRINOJU! VISI TIK VIENOTI CINA PRET KORUMPANTIEM UN VALSTS IZZADZEJIEM!! LAI JUMS VEICAS UN MAN NAV NEMAZAKO SAUBU KA LATVIJA UZPLAUKS!!
Lācis
L
Nodokļu paaugstināšana (bez šķirošanas bagātam vai nabagam) nenodrošinot to pilnvērtīgu iekasēšanu (gan VID, gan prokuratūra un tiesas) ir bleķis, kā rezultātā mafija ziedēs, bet vienkāršie vai tie, kuri nespēs no tā izvairīties, bankrotēs un grims nabadzībā. Tāda ir gan šķēles/TP, gan pārējo oligarhu un to partiju sapņu valsts.
eses
e
Gatavojas saeimas veeleešanaam!!!! sācies TP pirmsvēlēšanu blefošanas seriāls.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas