Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 6. jūnijs
Ingrīda, Ardis

TP un SC vēršas pēc atbalsta pie Lemberga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Lielais Andris ar puņķainu degunu Aivara priekšā un ķlenčī atbalstu.Kaut kas traks!!! Andri,Andri kā tu esi pārvērties.
fdhbgd
f
Ko Lembim skleroze vai - šis vairs neatceras, kā TP apkrāva šo ar krimināllietām par šo un to?
ERna
E
Un tas liliputs no laimes droši vien apkakājās.
KLM
K
vēršas pēc atbalsta pie Lemberga ................................................... ......................... arī agrāk ierindas komunisti vērsas pēc atbalsta pie poļitruka Lemberga - šamejais ae sirdi un dvēseli kalpoja okupantiem.....
PAR LABU MIDZENI
P
Pasmaju Berluskoni vai pasaules pilsonis Soross.....SC Kremla apgadiba....varbut ,lai pamegina pie arabiem......
Valdis
V
"kampējs" un urlu aģents meklē kam pakaļu bučot...
Andris
A
Nodzērušies ,zemnieki---laucinieki ,nobalsos par savu zembieku partiju bez jebkādām emocijām ,tāpat ,ka krievi par savām krievu partijām ,un koalīcija ZZS+TP +SC +LCLPP un .........Tas visvairāk satrauc.Liekās no sūdiem tik drīz ārā netiksim ,būs jānomainās paaudzei.
biceps
b
90% dodu,kad minētie nākamajā saeimā veidos koalīciju,jo elektorāts Latvijā ir tāds kāds ir,nomainīsies paaudze,tad var cerēt uz kaut ko,bet tagad
filozofs
f
smagajos noziegumos apsuudzeetais , ar trijzvaigžņu medaali apbalvotais , bez paraksta tiesiibaam esošais Ventspils meeris, pirmaa galda kandidaats ir viskompetentaakaa persona valsts tieslietaas , bez šii kunga atļaujas esam palikuši bez tieslietu ministra , šiem trijiem kungiem sapas kaa cimdam ar roku ,... triis krusteevi nosaka valstii politiski ekonomisko piesitienu .... vai ļaudis Juus veelreiz esat gatavi balsot par šo sveeto triisvieniibu???... Andris ( no maakoņiem ) dies tees , Šlesers dieva deels , Lembe sveetais gars ..... kaa Šveikaa , nobeugumaa vai nu trakomaajaa , vai garnizona cietumaa....
Raimonds
R
Suņi rej bet karavāna iet tālāk..... Lai kādas samazgas ir izgāztas pār Aivaru bet ar viņu tomēr cilvēki rēķinās. Lembis rullē.
starp citu
s
Vispār jau ziņa ir par tirgu ap Muižnieci,kura priekš ST nu galīgi nekvalificējas.Bet tas nekas- Alkatīgie Šakāļi Lembergam notirgos savas balsis grūtam brīdim,un blondīne tiks pie lietu bīdīšanas. Daži te izpaužas par otru dāmu,kura arī neapjēdz brīžam kur atrodas un ko vajadzētu runāt,bet visbiežāk neizmanto lieliskās iespējas paklusēt.Ir tāds netikums Āboltiņai,kurai tā patīk spēlēties ar uguni,ka gan jau sadegs netīrās politikas ugunīs.
Zuze
Z
Mazais nabadziņš, kas tevi tā apskādējis? Vai pincītis briesmās, ka tā te raudi vai resnā balerīna tevi neievēro, vai pups jaunais brūti tev atņēmis. Grūta tev bērnība tajā JL šlurā.
:)
:
Nekas, nāks tuvāk vēlēšanās ne tādas vien kombinācijas redzēsiet, kā mūsu politiķi koposies :D Skat, vēl vienotības arī mēģinās draudzēties ko tādu, kas tagad nevienam pat sapņos nerādās :)
jurists
j
Ja ZZS partija atbalsis so TP politisko prostitutu Muiznieci un to iecels par ST tiesnesi es vairs nekad nebalsosu p[ar ZZS.
Mārtiņš1
M
Hei slaidā blondā Zuze. Es izlasīju tavus sulīgos salīdzinājumus un man siekalas saskrēja mutē. Tu laikam es skaista, un iekārojama, kurai šķermi paliek no neglītuma. Vai nevēlies kandidēt nākošajās vēlēšanās, ja tik esi tā pati slaidā, skaistā zuze? Par tevi balsos redzot vien tavas fotogrāfijas uz afišām Rīgas centrā, kuras reklāmas guru Stendzinieks būs radījis. Zuze tu taču neesi Milda, Saiko, Kalis, Rika vai Laiskums? Kā es būšu vīlies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šogad Latvijā reģistrēti 462 garā klepus gadījumi

Šogad no janvāra līdz maija beigām Latvijā reģistrēti jau 462 saslimšanas ar garo klepu gadījumi, kas ir četras reizes augstāks rādītājs nekā pērn, kad tika reģistrēti 111 gadījumi, tostarp ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas