Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Turpmāk 30 dienas pirms vēlēšanām partijas nevarēs reklamēties televīzijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dfg
d
"Marjana Ivanova Jevsejeva (SC) pauda viedokli, ka šāds aizliegums palielināšot slēptās reklāmas izmantošanu, nevienlīdzīgu ietekmi uz medijiem un pieaugs administratīvo resursu izmantošana" Un tieši tāpēc mums vajadzētu ļaut reklamēties vienmēr un visur SC bandīti galīgi nedomā :D Tas ir tāpat kā pateikt - nauda rada risku, ka parādīsies korupcija un naudas zagšana, tāpēc mēs no tās atteiksimies.. Norēžināsimies ar barteri
Mjā ...
M
Latvijas Televīzijas juriste Inga Štrausa atzīmēja, ka 30 dienu aizliegums televīzijai nestu 300 – 400 tūkstošus latu zaudējumu ... --- Lūk, tā ir demagoģija augstākajā pakāpē. Pasludināt par zaudējumiem to, kas nemaz nav bijis TV kontā. Šitā jau visas firmas VIDam pieteiks zaudējumus par 500 miljoniem, jo, redz, nav tos saņēmušas (t.sk. tāpēc, ka citas firmas vinnējušas attiecīgos konkursus), un tāpēc nemaksās ienākuma nodokli neviens. Juriste, bet tik lielas muļķības sarunā - tādu juristu normāls firmas vadītājs patriektu bez domāšanas.
iebāz man [cenzēts]
i
Vēlētāju var apjāt ar TV reklāmu tikai tad, ja viņš pats jau ir noskatījis konkrēto partiju un skatās to ar zināmu interesi. Nepatīkamu partiju reklāmas radīs tikai riebumu un vēlmi pārslēgt kanālu! Cilvēks jau zemapziņā zina par ko vēlas balsot un par ko ne!
Dainis Grabovskis
D
Vai uz skatuvi drikstes lekt?
Buba
B
Un viņi paši tic, ka "pozitīvisti" neatradīs spraugu? Esmu ar mieru derēt.
Vārds
V
Viltīgi , ļoti ļoti viltīgi . Šamie saprata ka politiskā reklāma sāk zaudē savu spēku , vietējā apoteoze - zrp uznāciens , tāpēc tagad jāpiebremzē jo tā pat tikai izdos neefektīgi naudu , pilnīgi kā tādi terapisti vai agronomi- nevar dod "slimniekam" vienas un tās pašas zāles visu laiku jo sāk zaudēt efektivitāti vai šis lauks šogad jāatstāj papuvē .
  • 0
  • 0
Murcs
M
Paga, paga - MK un citus ie varas esošos arī nerādīs atklājot bērnu rotaļlaukumus un spriedelējot par Visuma izplešanās ātrumu? Ja nē, tad šis vienkārši ir lielisks komunisma, sorry, staļinisma, piemērs
zvirbulēns
z
Vajag visu aizliegt, visu ko vien var! Un gaidīt brīnumus - brīvu sabiedrību, brīvu cilvēku, tikšanu prom no feodālisma! Sorosīdi rullē, var teikt arī tā!
:)
:
Incanti, vai var sagaidit, ka TV un radio nebus nevienas intervijas un sizhetu, par to cik lieliska ir esosha kolaicija, un cik idealas partijas ir pie varas.
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas