Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Urbanovičs plāno, ka SC iegūs Saeimā 40 vietas

Apvienība Saskaņas centrs (SC) plāno iegūt 40 vietas jaunajā parlamentā. Tā intervijā Vesti Segodnja saka SC Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs."Mums ir labs potenciāls, īpaši latvieši vēlētāju vidū, Kurzeme, Vidzeme un Zemgale, domāju, varam paaugties arī Latgalē un Rīgā," saka J.Urbanovičs un piebilst, ka par prognozi iegūt 40 vietas jaunajā Saeimā viņš varot runāt pārliecinoši un to varot apstiprināt arī ar skaitļiem.

SC Valsts prezidenta vēlēšanās atbalstīja Andra Bērziņa kandidatūru, taču neesot sastrīdējies arī ar Valdi Zatleru, - "mēs nebijām vienkārši godīgi pret viņu, taču daudz godīgāki par citiem".J.Urbanovičs atzīst, ka V.Zatlers ir jauns politisks spēlētājs, ar kuru ir jāmeklē sadarbības iespējas. "Tas, ka viņš iet atsevišķi un ir mūsu konkurents, vēl nav iemesls karam, turklāt atsevišķas lietas, par kurām viņš runā, galvenokārt par cīņu pret oligarhu ietekmi, mēs atbalstām," saka SC līderis.V.Zatleram viņš vēlot veiksmi kā patstāvīgai politiskajai figūrai, ārpus partijām. "Ja viņš būs Vienotībā, tad tur tas viss būs skaidrs. Pagaidām viņiem valda "iekšējā Mongolija" - Kristovskis, Kalniete un citi, Zatlers Vienotībā būs kalifs uz stundu. Tātad pievienoties viņiem būs Zatlera politiskā pašnāvība," uzskata J.Urbanovičs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas