Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Ušakovs: Apbrīnoju VL-TB/LNNK gaišreģu iemaņas, prognozējot citu partiju lēmumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ko šis neglītais krievs ir šajā val
k
pazaudējis?
MUĻĶIS
M
VIENMĒR PAR KAUT KO BRĪNĀS.
Eva Braun
E
..žēl ,ka Ušakovs negāja " uz Gaismu tuneļa galā",tai Doičlandes hospitalī ... Tad tagad may be būtu viedāks...; ))
Komisārs Reksis
K
Saeimas deputāta svinīgais solījums: “Es, uzņemoties Saeimas deputāta amata pienākumus, Latvijas tautas priekšā zvēru (svinīgi solu) būt uzticīgs Latvijai, stiprināt tās suverenitāti un latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu, aizstāvēt Latviju kā neatkarīgu un demokrātisku valsti, savus pienākumus pildīt godprātīgi un pēc labākās apziņas. Es apņemos ievērot Latvijas Satversmi un likumus.”
Komisārs Reksis
K
Salīdzinājumam - partijas izskatās pēc koriem, kuri neprot ieņemt savu vietu uz skatuves un sākt dziedāt kopīgu dziesmu. Varbūt diriģents nezina, kas jādzied? Vai kāds vispār atcerās, kas Saeimai jādara?
Kallis
K
Dombrovskis ir 10 reizes gudrāks par Zatleru...
Gunars
G
Kapec Latvijas valsts policija areste cilvekus uz ielam par protetstu pret Zatleru.. bet neizmekle avizu radio internet vietnu zinas ka krievu miljardieris P.Avens Maskavas uzdevuma ir samaksajis kukuli Zatleram par valsts nodevibu?
Es ticu
E
Finkam, ka viss beigsies gadā, ko no abām pusēm raksta vienādi. Nevajag domāt, ka tas tikai par krievu iekarotāju pilnīgu aiziešanu. Tā var būt arī pilnīga atnākšana. Pēc tam būs pilnīgi vienalga, ka kāda partija ar skaistu nosaukumu bija palikusi nelokāma, cerot uz savas ietekmes pieaugumu nākotnē.
jāpadomā
j
2002, jau pagājis, nākamais būs 2112. Nez vai 100 un vairāk gadus kāds te nodzīvos. Mums to nepieredzēt.
  • 2
  • 0
sodit policistus
s
Sodit tos policistus kas kuri aresteja cilvekus tikai par to ka centas aizstavet valsti!!! protestetaji tacu rikojas valsts intereses un protesteja pret valsts nodeveju Zatleru kuru piekukulojis Putina uzdevuma krievs Pjotrs Avens! Vai tad Latvija drikst arestet godigus cilvekus kas proteste pret valsts nodeveju?
Usakova un Zatlera eras sakums..
U
Ir jau pirmie panakumi.. ka zino avizes Usakova kontroleta Rigas policija ir arestejusi protestetajus Latvijas patriotus kas protesteja pret NODEVEJU Zatleru..
a
a
kāpēc aizmirsāt zaļzemniekus?
Ģirts Rungainis teica
Ģ
"Kremļa un "Saskaņas centra" mērķis ir padarīt Latvijas ekonomiku viegli ievainojamu, palielināt Latvijas atkarību no austrumu kaimiņa, uzskata investīciju baņķieris Ģirts Rungainis. Viņš ir pārliecināts, ka Krievija neļaus izveidoties situācijai, lai dzīves līmenis Latvijā ir augstāks: "Viņi vienkārši nemaksās par to, lai cilvēki šeit dzīvotu labāk." "
Domāju gan,
D
ka sākumā jau Krievija sponsorētu savas 5.kolonnas pārvaldīto un politiski ieprojektēto Latvijas guberņu...
  • 4
  • 1
vientulais vilks
v
JUSTINAI. ES ARI LEPOTOS AR RAIVI JA VINS NEBUTU SAPINIES AR TB/LNNK KANGARIEM.
voldemārs kārlis markuss
v
Zatlers-Kirhenšteins atlaida Saeimu lai neļautu privtizēt demokrātiju tagad kopā ar interfronti grib privatizēt Okupāciju.Lai Saskaņas Centrs tagad saskaita cik viņu patijas biedriem vectēvi ir sarkanarmieši un vecāki padomju militāristi?Lai skaita paši un koalīcijas sarunās pasaka godīgi,ja neteiks vai izlocīsies tad jau uzskatīs ka visiem,tad ātri vien pieķers melos ka slēpj savus senčus okupantus.
Ivars Graudums
I
Es ljoti priecaatos, ja NA kopaa ar citaam latvieshu partijaam veidotu Latvijas valdiibu. Bet tad Vislatvieshiem jaakljuust pieaugushiem. tie nedriikst pasaulei dot iemeslu vinjus saukt par "neonaacistiem". Nevienaa pasaules valstii vairs netiek slaveeti Hitlera zaldaati. To nedara arii realisti somi un igaunji!
MV
M
un sc ko dara iedams pie Pardaugavas monstra ar karogiem zem kuriem Vlaslovieši zvērēja Hitleram?-pam'\acies vēsturi.vinī gan tiod arot zaimo Vlaslova vīru piemiņu
  • 7
  • 4
Māris
M
Ja zem hitlera zaldātiem atkal domāts latviešu leģions, meli! Leģionāri apsargāja Nirnbergas trubunāla apsūdzētos - tev tas neko neizsaka? Pasaule oficiāli ir atzinusi, ka baltiešu daļas NAV ar SS un viņu noziegumiem saistītas!!! Staļina režīms bija (un joprojām eksistējošs savā pēctecībā) un paliks tikpat noziedzīgs kā Hitlera nacisms, un šā slavinātāji KATRU GADU rīko plašus svētkus pašā Rīgas vidū! Kas tāds tiešām nevienā pasaules valstī nenotiek un nav iedomājams, tikai gļēvajā un pārspīlēti lojājajā Latvijā, kas joprojām nav tikusi galā ar 2.pasaules kara sekām!
  • 16
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas