Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Ušakovs pieprasa KNAB uzsākt kriminālprocesu pret Pēteri Viņķeli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jens Z
J
Cik interesanti aprakstīts - gluži kā Kangara cīņa pret Melno Bruņinieku... Aber Spīdola sēž iekš to KNAB un netaisās savu pudeles brāli Kangaru pratināt... Ar interesi gaidu šā mūsdienu eposa nākamo sēriju.
Dienai
D
Noalgojiet, lūdzu, kādu korektoru!
upsss
u
BALSOŠU PAR UŠAKOVU !!!
Milzis
M
Viņķelis un Ušakovs ir medaļas divas puses. Lai Ušakovs uzvarētu, vajag pretī tādu kā Viņķelis, kurš palīdz Vienotībai zaudēt. Krievijas specdienesti rullē!
Uškov, ej mājās
U
Usakovu vajadzētu nopratināt par to, kāda viņam ir informācija par partijas "Vienotība" "sliktajiem" darbiem. Vispār man Usakovs riebjas, goda vārds! :( No viņa burtiski nāk Krievijas smaka :(
Alise Ozola
A
Manuprāt Ušakova rīcība ir puiciska. Bet mums, ierindas cilvēciņiem, ar katru dienu dzīve kļūst interesantāka. Līdz pašvaldību vēlēšanām mēs vēl dabūsim dzirdēt ne tādus vien brīnumus. Cīņa rit, kā sacīt jāsaka, uz dzīvību un nāvi. Vai tiešām tas pašvaldību pīrāgs tik trekns?
izskatās, ka
i
Izskatās, ka Ušakovs ir nolēmis kavēt KNAB izmeklēšanu Rīgas domes Dzīvokļu un Vides departamenta sakarā!
emzy
e
bravo! :)
gudri!
g
Tas man patik!
jā gan
j
Laikam jau Ušakovs vienmēr uzzina pēdējais, Nupat bļaustījās par KNAB "čekas metodēm", bet nu nezin kā taisnoties un visu skaidro un visur vaino datorizēto dzīvokļu sadali! Vispirms jau, lai atver darba kabineta logu un ieelpo svaigu gaisu (cik nu tas Rīgā ir svaigs), varbūt ir kāda ietekme no kaķiem!
faktam
f
Ir gan, nagu maucēju tradīcijas Jums mīļās dažās valstīs joprojām sagalabājas augstā līmenī!
  • 2
  • 1
fakts
f
bet knābam ir čekas metodes,nekur citur eiropā tādu nav.
  • 2
  • 4
Tās ir
T
lielas bailes no konkurenta. Labākais aizstāvības līdzeklis ir...uzbrukums?
cepuri nost
c
Pilnīgi atbalstu Ušakova gājienu,ja ir fakti,tad liec galdā,bet nestaigā apkārt žvadzinādams.Ļoti priecājos,ka tieši tāda reakcija.
Fakts Nr1
F
Puķu tirgotavas par 3000Ls kvadrātmetrā.
  • 4
  • 1
Dr.xy
D
Kremla maratonskrejs kartejo reizi pieradija,ka vins ir primitivs radijums,kurs ir tikai spejigs izplatit,vinam iedoto,pretvalstisko propagandu.Un ar debilu smaidinu izteikt dazadus draudus,kurus realizet nav iespejams. Kas attiecas uz SC vaditas Rigas domes,un SC barotavu Rigas nama parvaldnieks,Rigas Satiksme un Rigas pasvaldibu korupciju,krapsanu un Rigas budzeta izlaupisanu,tad to pieradit nav parak sarezgiti,ir vajadziga tikai velesanas to izdarit.
ibo
i
Ko , Tu Doktor ! Ušakovs nav muļķis , viņš zin , ka tikai Latvijā var būt LIELS , VARENS UN SLAVENS VĪRS , bet tur savā tēvzemē ... tikai pa lielu gabalu varēs paskatīties uz Kremļa vārtiem . Viņa māte un tēvs parūpējās , lai Nilam būtu cita , daudz labāka un mīļāka DZIMTENE . UŠAKOVS ATDOD VISUS SAVUS PRĀTA UN FIZISKOS SPĒKUS , LAI SAVU DZIMTENI PADARĪTU VĒL MĪĻĀKU !
  • 4
  • 1
Vilis
V
Nu nezinu,bet nesen komentāros par Ušakovu un RD lasīju,kāda uzņēmēja gadījumu,kad viņam nepārslēdza līgumu saskaņotu no iepriekšējās domes,tikai tāpēc,ka neiemaksāja SC kontos 10% otkata.Kas attiecas uz Ušakova iesniegumu KNAB,tas liecina par viņa vajām spējām argumentēt pārmetumus un viņš krīt histērijā un panikā.Ne vienmēr baumas ir bez pamata.Nu Viņķeli var tikai apsveikt ar veiksmīgu sitienu pretiniekam.
!
!
Piekrītu domai, ka cilvēki emigrē - BĒG - no labējo partiju un Vienotības politikas, bet SC pārvaldītas RD dēļ tas vēl nav noticis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas