Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +27 °C
Skaidrs
Piektdiena, 24. maijs
Marlēna, Ilvija, Ziedone

Ušakovs VL-TB/LNNK parakstu vākšanu par izglītību valsts valodā nodēvē par cūcību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ušakovs ir cūka
U
Tā ir vislielākā cūcība neatzīt Baltijas valstu okupāciju.
árá no valsts
á
ja usakovs izglítíbu latvieśu valodá dévé par cúcíbu tad vińś ir jáizraida no valsts!
daunitis
d
Ausainītis pats ir cūcēns. Visa t6ā SC būšana ir liela krievu specdienestu cūcība, lai Putlers varētu kompensēt savus mazā krāniņa kompleksus.
zikurāta sargs
z
Cūcība ir tas , ka mums savā zemē ir jāvāc šādi paraksti!
j
precīzi, pateikts
  • 0
  • 0
atbilde latgalietim
a
Neaardies! Muusu uztveree tu biji un paliksi par dullo changali!
okupants
o
Izbakstija MIDZENI! Shnaakona pamatiga! Atceros, kaa ludza Dievu lai tas panem urlu USHAKOVU PIE SEVIS! NEUZKLAUSIJA! Luuk, rezultaats!
voldemārs kārlis markuss
v
Varbūt ka N.Ušakovs nezin ka no monstra uzbūvēšanas laika Pārdavgavā, Latvieši to sauc par /Miroņa pirkstu/ un tas tiešā nozīmē piepildijās 1991 gada decembrī kad Padomju savienība sabruka savos mēslos un bezjēdzīgi izlietajās asins jūrās.ASV paziņoja ribentropa -molotova pakta gadadienā 2011 gadā Tallinā ka PSRS ir līdzvainīga otrā pasaules kara izraisīšanā .Nu kur te nu ir atbrīvotāji vai nav tikai okupanti kara sācēji.Tāpēc pietiek laist muļķi cienijamais Nil Ušakov.
Andis
A
Lielākais cūka ir pats Ušakovs, kurš apdraud LATVIJAS NEATKARĪBU! PAR 8.sarakstu!
PAR VISU LATVIJAI!
P
Ušaks trako! To, ko tagad dara VL, vajadzēja latviešiem izdarīt pirms 20 gadiem, tad tādi krievvalodīgie arī nesēdētu RD. Tāpēc vismaz vienreiz būsim vienoti - par VL - 8. sarakstu!
Latvijas pilsonis
L
Neviens mani nekūdīja, Ušakova kungs! Par cūcību es uzskatu to, ka 50 okupācijas gadu laikā krievi Latvijā neuzskatīja par vajadzīgu iemācīties šīs valsts iedzīvotāju valodu un piespieda mūs runāt un veikt visa veida lietvedības okupantu valodā. Tā tiešām bija cūcība.
Helena
H
Kur var būt lielaka cucība, ja ne galvaspilsetas mera krēsla sedošs ar briesmīgu akcentu valsts valoda runajošs cittatuetietis, kurš pie tam publiski lieto vartrumu valodu! Cuka ir Ušakovs ar visu savu bandu!
pilsonis
p
Cūcība ir tā, ka Krievijas specdienestu finansētas partijas pārstāv Latvijā oficiālo kremļa politiku. Cūcība ir tā, ka DP šādiem "cīnītājiem par krievu tiesībām" nepiegriež skābekli !
Pingvīne
P
Nekad īsts latvietis par SC NEBALSOS!!! Letiņi par Vienotību, Visu Latvijai!!!! Kaut mums izdotos!!! Cīņa vēl nav galā! Letiņi, ejiet balsot, jo Lielais Lācis lūr aiz stūra un gaida medījumu!! EJIET BALSOT PAR LABĒJĀM PARTIJĀM!!
Dr.xy
D
To:Usakovs ir cuka( Plkst. 10:10). Ludzu neapvainojiet cukas,jau sen,zinatniski, ir pieradits, ka cukas ir intelegenti dzivnieki,ko nevar teikt par cekistu maratona skrejeju. Jusu teiktais,ka cekistenu vajadzeja sutit latviesu skola,lai vins klutu par cilveku,ir absurds.Cekists nekad neklus par cilveku,jo vins ir cilveces ienaidnieks. Ja, vinu kaut kur ir jasuta,tad tikai uz cietumu.
Ušakovs ir cūka
U
Kā var balsot par šādu tipu, kas latviski runā ar tik stipru krievu akcentu? Būtu sūtīts latviešu skolā, būtu kļuvis par cilvēku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tā valsts ir korumpēta no augšas līdz apakšai

Ko nozīmē Putina sāktās tīrīšanas Krievijas armijā – tiešām cīņa ar zagšanu vai bailes no "ģenerāļu dumpja", kādreizējam Nacionālo bruņoto spēku komandierim, ģenerālim Jurim Maklako...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas