Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Valdība piekrīt 2019.gadā sākt pāreju uz mācībām latviešu valodā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lurikis
l
visas sitas valsts valdibas ir nepilnigas sava varesana un sava izprasana.,
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
CIK ILGI TURPINĀSIES ŅIRGĀŠANĀS PAR LATVIJAS ĢIMENĒM ??? TUR NAV RUNA PAR SIEVIEŠU TIESĪBĀM ! TUR IR RUNA VIENĪGI PAR ŠAUSMĪGO GRIBĒŠANU >BĒRNIEM ATŅEMT MĪĻO TĒTI UN MĀMIŅU ! VIETĀ IEDODOT KAILO >VECĀKS Nr 1 UN VECĀKS Nr 2 ! PRETĪGI !!!
un tikai
u
2019. gadā. Krievu valoda nav ES valoda. Un tā ir valdība - zems līmenis? Šī lēmuma izpildei bija jābūt pagājušā gadsimtā!
Serjoznijs
S
Ja krievi gribēs, viņi latviešu valodu iemācīsies ārpus latviešu skolām.
no ES
n
LV izglitibas devize: " Stipri esam, smadzenu NEVAJAG!" Kauns!!!
Dadzis
D
Man nav skaidrs, kā tad tur palika ar Satversmē noteiktajām mazākumtautību tiesībām! Jāsecina to, ka tādu nemaz nav, ne tiesību ne pašu mazākumtautību ?
paskaidrojums
p
Mazākumtautība ir tie krievi, kas bija Latvijas pilsoņi līdz 1940.gadam, un viņu pēcnācēji, nevis okupācijas laikā sabraukušie krievvalodīgie kolonisti.
  • 14
  • 2
Juris
J
..Tāpat Šadurskis solīja, ka Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) atbildīgi pildīs uzņemtās starptautiskās saistības mazākumtautību izglītības nodrošināšanā un attīstībā, tai skaitā nodrošinot nepieciešamo finansējumu tām izglītības iestādēm, kuras saskaņā ar starptautiskajiem līgumiem īsteno mazākumtautību izglītības programmas. Ka viena nieciga valstina kada ir Latvija ar 1 300 000 iedzivotajiem var pastavet dazadu mazakumtautibu izglitibas sistemas un programas? Vai ASV, Vacija, Francija..... pastav zidu, ciganu, musulmanu, krievu... skolas????
Dadzis
D
Tas vis bija jāsāk 1990.gadā, i nepilsoņu jautājuma i skolu reformu
  • 11
  • 2
Rita Rusina
R
Un ir japienem nekavejoties likums Par obligato video izglitibu Latvija un tad jau nakosas paudzes Latvija klus izglitotas un civilizetas un nepielaus to ka godmani, sleseri, gaili, nagli, skeles, lembergi, stokenbergi, pabriki, vikes, kalvisi, repses...var netrauceti izlaupit Latvijas valsti un iznicinat latvieus tautu ka tas notiek pedejos 27. gadus Latvija.
Reinis Kaudzite
R
Latvijas valsts 100. gadei labaka davana butu, ja no si saga septembre visas Latvija valsts, pasvaldibu skolas, macibu iestades, bernudarzos tiktu 100 nodrosinata izglitiba latvijas valsts valoda- latviesu valoda. Ludzu, tos 70 milijonu eiro, kurus ir valsts izlaupitaji presidente, ministri, ieredni, deputati ieplanojusi it ka uz 100. gades svinibam nozagt un nodzert labak investejiet Izglitibas sakartosanai Latvijas valsts valoda- latviesu valoda.
Spidola Lacplese
S
Loti, loti ceru, ka lidz Latvijas 100. gadei tiks notiesata un cietuma iemest noladeta zagle, egoistiska, ciniska Vike, kura darija visu, lai Latvijas valdibas nevaretu sakartot Latvijas Izglitibas sistemu atbilstosi Latvijas Satversmei un pec zidu un krievu nacistu izprovoceta referenduma rezultatiem, kura Latvijas pilsoni pateica, Latvijas valsti valsts valodai butu latvieus valodai, tacu Vike, Zaglers un debilais Berzins (bijusais prezis), kurs atteicas piedalities saja referenduma, lai neatbalstitu latviesu valodu ka Latvijas valsts valodu, darija visu, lai saskeltu Latvijas sabiedribu un noniecinatu latviesu valodas ka Latvijas valsts valodas nozimi.
zaglim, nacistam
z
Skaties, naida kurinātāj zagli nacist dauni, ka tu pats netiec notiesāts un iemests cietumā par naida kurināšanu.
  • 8
  • 5
vecis
v
traks var palikt -ko par to teiks Ždanoka,Ušakovs,Gapoņenko....bļģ!
*~*
*
Nokritīs vēkšupēdu un bļaujot tirinās kājiņas.
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas