Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 9. jūnijs
Ligita, Gita

Valdības sēdē saspringta gaisotne starp JL un TP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
e1
e
Jocīga tā mediju valstiskā domāšana. Tā vietā, lai tautu kaut cik nomierinātu, lai tai izskaidrotu būtisko, mediji dara visu pretējo. Jebkurā situācijā meklē utis un, protams, atrod kaut ko "vērtīgu", lai kurinātu naidu ja ne tautā, tad vismaz starp partijām. Piemēram, katru emocionālu domu apmaiņu traktē kā "saspringtu gaisotni". Pat valdības sēdi, kurā darbojas Latvijas valdības ministri, arv saviem virsrakstiem pārvērš par starppartiju duēļa vietu. Tas ir vienkārši nožēlojami.
Lāpītāja.
L
Kā tad nu ne, ja plāns ir slēgt kompaktas ar labiem materiāliem celtas vecās slimnīcas kuru nelielie korpusi ja tos labi izremontē un iekārto ir ekonomiski no visiem viedokļiem, gan siltuma un komunālo pakalpojumu ekonomijas ziņā,gan pat no epidēmiju drošības viedokļa,jo noteikt karantīnu vienā blokā(ēkā) ir vieglāk nekā milzīgā monstrozā šķūnī kā Gaiļezera 7.slimnica=laikam tagad Austrumu slimnīca, un gultas dienu dārgās maksas dēļ (12 ls dienā) jau tā pustukšajās slimnīcās tad var pacientus savietot optimālāk un kādu tukšāku ēku iekonservēt līdzekļu ekonomijai,to visu var šadās jaukās slimnīcās kā 1.un 2.slimnīca, bet tās lūk Rozentāle grasās slēgt,tāpat kā svaigi renovētās un ar jaunāko aparatūru pirms gada vai diviem apgādātās reģionālās slimnīcas, toties šito drausmīgo padomju gigantomanijas un no telpu racionālas izmantošanas pilnīgi absurdo slimnīcu Gaiļezeru paturēt. Tur taču tie pirmie 3 stāvi sastāv tikai no milzīgiem tukšiem koridoriem,milzu logiem, bezjēdzīgi gariem gaiteņiem kuros medpersonāls zaudē gan laiku gan spēkus nemitīgi kursējot nevajadzīgi lelu kilometrāžu pa visu maiņu. Tās slimnīcas-šķūņa apkurināšana ziemā droši vien apēd tik daudz budžeta naudas,ka pietiktu normālas slimnīcas uzturēšanai gada garumā. Ja tā rīkojas, tad jau var bļaut Rozentāle ka viņai vajag naudu un slimnīcas bankrotē. Šodien Ogres slimnīcas vadītājs teica,ka viņi pat ar samazinātu budžeta piešķīrumu nebankrotē, bet viņus piespiedu kārtā slēdz. Toties Rīgas monstri ar zaudējumiem strādājošie netiks slēgti. Ziepēs to TP ar visu viņas ministri Rozentāli-populiste nelietīgā.
Vuarzazi
V
Bijusi koalicija (TP, ZZS, LPP/LC, T+B +LNNK) noveda Latviju bankrotaa. Kad vel nebija par velu, Referendumaa pret koaliciju nobalsoja 608'847, par koaliciju 18'857. Viniem nav, ne legimitate, ne kompetence, ne griba izglabt Latviju. Vini parstav tikai savas intereses.
krā, krā!
k
Tautas partijai pēkšņi uznākusi atklātības lēkme.
eifēmisms
e
To sauc par komplimentāro žurnālistiku
nearkarīgajā trubasavīzē
n
Veidemane tāda prātīga sieva, bet kopkorī pret Rozentāli nedzied ?????????
Oskars
O
Es neko nesaprotu, Rozentāle ļoti grib izplēst no VALSTS KASES vēl miljonus arī no TAUTAS par katru vizīti arī PLĒŠ cik tik klients dod . BET KUR VIŅA TO NAUDU DOMĀ GRŪST ???? KNAB uztaisi kartīgu PĀRBAUDI.
ruksis
r
Tautas partija ir kaputsky. Ko šie vēl raustās nāves agonijā? Godīgākajiem elementiem vajadzētu lūgt lai viņus uzņem "Visu Latvijai".
TP - sabotieri!
T
Skaidri un gaiši - nu ir zināms, ka nauda būs, tātad TP var sākt Dombrovska valdības gāšanu, jo tā naudiņa taču jāsadala savējiem, vai ne?
>>gaišreģim :)))
&
gaišreģis 18:01 . 1010.gada saeimas vēlēšanās ar nospiedošu balsu vairākumu ( virs 50%) uzvarēs SC un LPP/LC tandēms. _____________ nezinu, ko gribēji pateikt, bet pateici labi, kā spļāviens acī - scistu un lppistu laiks pagājsi.. :)))) mēslainē, mēslainē.. visus - pistus :)))
..hh..
.
pilnīgi bezdeļņiki, pa gabalu var redzēt, ka vienkārši nosit laiku un garlaikojas
Vitālijs Zelčs
V
Sasper jods! Nu tas taču nav iespējams, ka godājamais Janis J. Dimants, Jr., M.D. » [email protected] un ar segvārdu rakstošais "nu gan" ir viena un tā pati persona!
nu gan
n
jā zelčs,tāpat kā paziņojums par pensiju samazinājumu nākamā rītā pēc vēlēšanām.Prieks par jaunā laika daudzkosību. URĀ !
Vitālijs Zelčs
V
Ja par to ierunājaties, man rodas pamatots jautājums vai ASV, vai Kanādā valdība pieņem lēmumus aiz "slēgtām durvīm" vai uzaicina žurnālistus, TV utt. jautājuma apspriešanas un diskusiju laikā? Kāda pieredze ir citās ES valstīs? Manuprāt jautājumu izskatīšana bez žurnālistu, TV klātbūtnes, ja izskatāmā jautājuma saturs ir zināms, tā apspriešanā ir iesaistīti sociālie partneri, bet jautājuma izskatīšanas gaita un lēmums ir protokolēti un pieejami publiski nav tas pats, kas Jūsu pieminētajos "vecajos laikos" bija izskatīšana aiz slēgtām durvīm, jo tad daudzi jautājumi tika izskatīti "slepeni", un tauta pat nenojauta par ko iet runa!
gaišreģis
g
1010.gada saeimas vēlēšanās ar nospiedošu balsu vairākumu ( virs 50%) uzvarēs SC un LPP/LC tandēms.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas