Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Valmierā pagaidām nekas neliecina par opozīciju valdošajai partijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Randy, BR-Deutschland & Latvija
R
Baiks pieļauj, ka kādam varētu nepatikt viņa izvirzītā prioritāte - uzņēmējdarbība, taču tam esot augļi - cilvēkiem ir darbs: "Ja labi biznesam, labi arī visiem pārējiem.">>>>>> Vai par tik vienkaarshaam patiesiibaam Latvijaa kaads veel ir jaapaarliecina?
Visiņš Vienmēr Kārtībā
V
Pa notikumiem Valmierā ziņo avīze Liesma, kur nekas nekad neuzliesmo. Visi teksti tur truli vienlīdzīgi, kā jau visos Latvijas mēdijos.
ridzinieks
r
Ludzu publiskos sarakst ar Saeimas deputatu balsojumu par okupeta Latvija svalsts Uzvaras parka likvidesans balsojumu, kuras partijas, kuri deputati balsoja pret Uzvaras parka sakartosanu ka to paredzeja Karlis ulmanis un kam ir jau sagatavots projekts, bet to nepaspeja izveidot jo 1940. gada Krievija okupeja latvijas valsti uz 50 gadiem. Ar kadam tiesibam Latvijas Arlietu ministrijas idioti, kretini, dienas zagli, debilie saeimas dpeutati noraida latviasj pilsonu prasibu, sakartot Uzvaras parku Riga un likvidet Latvijas valsst okupacijas slavinoso pieminekli, tauta sauktu par okupacijas pileli??? Ja jau Latviajs debilie depoutati ir tik glevi, Latvijas Arlietu ministrijas kretini - glevie vestures skolotaji, jo lielaka dala AM ir padomlaiku vesturnieki, nespej neko darit tad Latvija ir jaizsludina referendums par sis okupaciajs pieinekla noveksanu, jo Latvijas galvaspilseta ir Riga un ka tai izskatities ir visu Latvijas valsts pilsonu pienakums, atbildiba, bet ne Riga sedoso kreinu atbildiba.
Didzis
D
Nojauksim pieminekli un visiem būs darbs ,narkomāni pāraugs,lauki pilni ar cilvēkiem ,skolas nebūs jāslēdz, ,pensijas lielas. Visa vaina piemineklī ,nu tad rīdziniek pie darba.
  • 0
  • 0
Vaira
V
Tipisks padomju laika modelis un darbības ar kā 30 gadus atpakaļ!
Nu, jā!
N
Valmieriešus (it kā) piemānīt nevar, zin ko ēduši. Visi citi ir muļķi, ko var mānīt uz nebēdu. Apbrīnojami truls un stulbs blāķa Baika postulāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas