Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Vējonis aicina Kariņu veidot valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bet
b
Scoreze ir kremļa aģitators un Kremļa mafias aizstāvis, kas redz Latviju kā Kremļa naudas mazgātuvi.
Scorseze>bet
S
Vai "izcilnieku" centrā ir vairāk par pieciem cilvēkiem, jo šaubos, ka vaifrāk Kangarus varētu sameklēt, vēl jo vairāk, Kangariem jābūt bez intelekta un vēlams bez smadzenēm vispār?:) Bet ja nopietni, "izcilniekiem" visi kas nav gatavi laizīt pakaļu jeņķiem ir kremļa aģitātori un visi kas nav gatavi iznīcināt Latvijas banku sistēmu ir kremļa naudas mazgātāji:):):) Interesanti, cik debilam cilvēkam ir jābūt, lai tā domātu, tas gan ir retorisks jautājums:)
  • 2
  • 8
Krējums Saldais
K
Kremlini pa nakti ir nozaguši manu komentu par to, ka topošā partija ar premjeru bezmugurkaulenieku, kuram Latvijas lietas pilnīgi svešas, veselības ministru, kurš murgo, ka lielākā daļa pensionāru dzīvojusi svešā valstī un visu laiku jauc dzimumus, kā arī izglītības ministri, kurai galvenais ir latgaluešu valoda forever ir pilnīga katatrofa Latvijai.
>Krējums
&
Nu, un kas? Raksti no jauna!
  • 7
  • 0
lkjjbnh
l
raimīti groza solvitiņa Vienotībai izslēdzot S. Āboltiņu no likvidēšanai paredzētās “vecās” Vienotības, viņa saglabājusi ietekmi uz Jauno Vienotību un tagad atkal var parādīties kā šīs partijas ietekmes persona un politikas noteicēja, svētku laikā apmeklējot Valsts prezidentu un dodot savu piekrišanu valdības sastādīšanai viņas ietekmē esošas jaunvecās vienotības partijas virsvadībā.
Scorseze
S
Man patīk, diena ir sākusi mest ārā komentārus:) Nekas, pateikšu vēlreiz. Interesanti noskatīties kā kankariņš kuru, cik var saprats, Latvijā iesūtija centrālā ilūziju padome (saīsināti CIP), tiek "nominēts" par premjeru, lai gan vēlēšanās viņš cieta pilnīgu fiasko un, ja pareizi atceros, saņēma visvairāk negatīvo novērtējumu. Tā vien liekas, ka saviem "draugiem" viņš vēl pārjautāja, vai tiešām viņu nominēs un tie viņam atbildēja, ka nekas, parunās ar vājoni un viss būs OK!:) Vispār kankariņš ir varens zellis, sēžot lielajā parlamentā tik skaisti stūma cauri idejas par ofšoru aizliegšanu un "nelegālās" naudas "ierobežošanu" Eiropā, lai gan paša "draugi" no ASV šo biznesiņu pat nedomā bremzēt. Faktiski viņa darbības rezultāts ir Latvijas banku jezga pēdējo desmit gadu laikā. Un tādu cilvēku liek par Latvijas premjerministra kandidātu?!:)
Scorseze>Ko nu stulbā Sorķēze,
S
Saprotu, ka "izcilnieku" centrs speciāli pieņem darbā cilvēkus ar intelekta iztrūkumu, taču pastāvīgi to demonstrēt arī ir apšaubāma lieta:):):)
  • 3
  • 11
Ko nu stulbā Sorķēze,
K
kas to vien dara , ka visu ķēzī, savas mātes vārtus ieskaitot, ka tā pa tiem Sorķēzi izķēza!
  • 15
  • 4
Scorseze
S
Vēl atgādināšu savu ierosinājumu, lai katram šim kandidātam , izmantojot melu detektoru, būtu televīzijas tiešraidē jāatbijd uz jautājumu, vai viņš nestrādā kādas svešas valsts specdienestu labā (nav svarīgi vai Krievijas, ASV, Anglijas, Vācijas ...) un ja kāds nepiekrīt, viņam tiek liegta iespēja ieņemt jebkādu amatu valsts pārvaldē turpmāk.
  • 11
  • 15
Jābūts Stulbiņš
J
Valstij, kas zaudējusi morālo autoritāti, priekšā ir bezdibenis ap kuru nav nekāds žogs.
Jābūts Stulbiņš ienīst Latviju
J
un kremlini viņam naidā pievienojas.
  • 9
  • 3
Scorseze>Jābūts Stulbiņš
S
Varu pilnībā piekrist un papildināt, ka tāda valsts ir sociālas prostitūcijas pārņemta.
  • 2
  • 9
Nejēga
N
Labi, ka beidzot AICINA, kā Satversmē rakstīts, iztika bez NOminēšanas! Varbūt beidzot izdosies.
Scorseze>Nejēga
S
Cerēsim, ka šoreiz neizdosies gan, jo Kariņš kā premjers un Reiris kā finanšu ministrs būs Latvijas pilnīga avārija.
  • 12
  • 9
Farss
F
Viss "vēlēšanu" process Latvijā kļuvis par ūtrupi, kur oligarhu projekti nopērk pirmās nakts tiesības. Vēlētāju balsojumam nav pat informatīvas nozīmes jo gluži kā Krievijā vietējie klepto grupējumi elektorātam liek virsū mīksto. Vēlēšanas tā tikai ķeksītim priekš Eiropas.
Scorseze
S
Tev taisnība, tik ilgi bļāva "krievi nāk", "krievi vainīgi", ka beigās mūkot no vieniem kaklakungiem ieskrēja apskāvienos citiem, vēl lielākiem un nekrietnākiem par bijušo PSRS.
  • 10
  • 11
Cimdara nedarbi.
C
Centrālā vēlēšanu komisija ar ilggadīgo šefu priekšgalā patērē lielus valsts budžeta līdzekļus. Šī teātra spēlēšana "demokrātijas" vārdā ir jau traģiska. Lai sanāk kopā noteiktu biznesa interešu bīdītāji un met uz pirkstiem, kam šai reizē uzvarēt. Tā vismaz netiktu traģiski pazemota sabiedrība, kas it kā cer uz reālām pārmaiņām
Scorseze>Cimdara nedarbi.
S
Pilnībā piekrītu, jau kādu laiku atpakaļ teicu, ka sabiedrībai ir jābūt iespējai protestēt pret kandidātiem principā un ir jāievieš augsts procentu līmenis, no kura vēlēšanas vispār netiek uzskatītas par notikušām. Piemēram, ja ierodas mazāk kā 80% vēlētāju, vēlēšanas nav notikušas un nākamajās vēlēšanās neviens no iepriekšējiem kandidātiem nevar piedalīties. Līdz ar to, nevar sastādīt valdību un šie garīgie kropļi un kangari nevar vairs "strādāt", vismaz legāli nē. Šobrīd visa sistēma vienkārši nobalso faktiski pati par sevi un svilpo tālā, dara ko grib:):):)
  • 3
  • 11
Urā, Saulvedis.
U
Paskatieties uz šiem glumajiem, divkosīgajiem ģīmjiem bildē. Tie izsaka visu par šiem cilvēkiem. Viens čongals un otrs jeņķis un tādi ir mūsu Latvijas vadoņi ??? Redziet, cik ilgi tiek stiepts laiks, lai vēl vairāk ZZS komunisti paspētu iztīrīt mūsu zemi. Jaunos ātri uzmeta un nokritizēja, tagad nāk kārta savējam no ilggadējās mafijas. Tāds plāns jau bija no paša sākuma, jo komunisti neko nedara godīgi, viss tiek darīts, lai apjātu savu tautu. Paldies Vējoni, tu izdarīji, ko liliputs lika, vairāk jau nekas tevi neinteresē. Diez, par cik kļuvi bagātāks ?
Viņi vienkārši uzspļauj...
V
Īsti neizprotu, kāpēc valsts prezidents uzņemas tādu risku, vispirms tas teātris ar Bordāna un Gobzema sastādīto iespējamo valdību, tagad ar Kariņa sastādīto, kas un kurš ir tas ietekmes spēks,kas prezidentu regulē? acīm redzamais neticamais, kā var apiet vēlēšanu rezultātus, kā var ignorēt tautu? Tad ,lai prezidents nebrīnās,kāda ir tautas attieksme pret viņu.
KAUNA JUMS NAV.
K
Jaunas vēlēšanas un vecos melotāju iznīcinātājus un pārējās paliekas ārā ! Jauna Latvija, Jauni laiki un jauna vara !!!. Pietiek stiept gumiju un pietiek Vējonim pildīt puzaiņa norādījumus. Kauna jums nav. Krāpnieku, zagļu un oligarhu dēļ netiek izveidota Latvijas valdība !!! Kā labā jūs strādājiet, uzpirktie liekēži ???? Vējoni, lai silts un labs atvaļinājums siltajās zemēs, sūds pa Latviju, sūds par cilvēkiem, ka tikai jūsu zirneklim ir labi !
Huijlo
H
Karin, nobuco Vejaini...
Ha !
H
Bildē var saprast, ka Kariņš grib nokost Vējonim degunu. Tak būtu tik kampis nost ! Bet man arī patīk abu samākslotie smaidi. It, kā Valdības mājā, abi tikko pa sūdam apēduši.
Uldis
U
Vējoni kā Tev nev kauna Latvijas Valsti nodot ASV kalpa rokās !!! Pretīgi skatīties !!!
Uldis ir pretīgs kremlins
U
kam nav kauna savus murgus palaist publiskajā telpā.
  • 6
  • 2
Muldis
M
Nebimbo kremlin kā krievu meitenes-hokejisti ! Tinies uz paRaSu, te jums dzīves nebūs !
  • 16
  • 12
q
q
Valsts drāmas nākamais cēliens ir sācies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas