Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 25. maijs
Junora, Anšlavs

Vidējais Latvijas iedzīvotāju laulību ilgums - 14,2 gadi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
monitors
m
Dzimtsarakstu statistika neparāda, cik gadu reāli cilvēki dzīvojuši kopdzīvē, bet cik viens no otra brīvi. Bieži oficiāli šķiras tad, kad ir kāds jauns partneris vietā, ko varētu apprecēt, kaut gan faktiski laulība jau sen izirusi. Bieži ilgus gadus dzīvo nelaulāti,dažkārt arī pēc kopīgu bērnu piedzimšanas. Lai noskaidrotu, cik gadus reāli pāris pavada kopā, vajadzīgas aptaujas.
es
e
ko jūs te par tām paaudzēm, protams, ka mūsdienu paaudzei ir lielākas izredzes noturēt ilgāku laulību, jo tie, kas precējās astondesmitajos pārsvarā bija divdesmitgadnieki, kas neko dzīvē nav redzējuši, mūsdienās reti kura sieviete precas kā jaunava un daudzi pāri precas, lai vienkārši būtu kopā nevis radīdu bērnu bariņu un tad caur puņķiem un asarām rūpētos par viņiem, aizmirstot par to, kāpēc pāris vispār ir kopā
niknais
n
Bildē drīzāk ir kādas pseidokristīgas sektas kāzas - neatceros, kura, bet viena sekta rīko laulības milzīgam skaitam pāru uzreiz, pārus sastāda sektas līderis pēc saviem ieskatiem, vēlams, dažādu zemju cilvēkus, kas viens otru iepriekš nav redzējuši. (Un jā, viņi laikam arī uzskata, ka sievietēm jāapsedz galva utml.)
UPS
U
Lauliba velams ja nakama sieva ir daudz jaunaka neka virs tadas laulibas parasti neizjuk. Es nevaru iedomaties ka kads virietis butu pametis jaunu izskatigu meiteni. Nebutu brinums ka tiesi visvairak tiek skirtas laulibas pec 20 gadiem, viriesi kad viniem ir ap 40 gadi biezi atrod sev daudz jaunakas milakas, bet sieviete 40 gados nevar sev atrast jaunaku milako, ja nu vienigi Alla Pugacova ar savu naudu, tapec es uzskatu ka tas nev pareizi ja sieva un virs ir vienada vecuma. Tas ir atgadinajums tam meitenem kas jauniba ir loti iedomigas un izvelas appreceties ar nezkadu tur kruto dzeku..
baba
b
a, tatad mediji vainigi-nebut mums interneta, visi dzivotu ilgi un laimigi!!!! Un, ja, protams, LV nav neviena laimiga un apmierinata para gados, visi ASV sabraukushi. Pat SestDiena bija raksts par laimigiem pariem krietni gados. Nevajag shitadas mulkibas vairot!
Oldmarka
O
viņai ir 47, onkam 53. bet ne jau tas ir būtiski. kad man bija 20, es arī domāju, ka 50 gados dzīve jau praktiski ir apstājusies. nekā- tādas kaislības iet vaļā ka nedod Dievs.
es
e
Kāpēc gluži Daugavpilī visbiežāk šķir laulības? (-:
tikai kopā
t
Es esmu nomocījusi laulībā 29 gadus. Sanāk, ka esmu baigi izturīgā vecene:)
virgo
v
Reķinu, ka tavai sievai vajadzēja būt ap 50 gadu. Tad nu gan baigo onkulīti būs noķērusi.
Zuze
Z
Mana laulība ilgst jau 34 gadus. Esmu uzlabojusi Latvijas statistiku.
azra
a
Man patik bilde =) Varetu but kadas kazas Turcijaa, jo daudzam ligavam apklatas galvas, dazam atkal nee =) Tur skirtshanas statistika varetu but savadaka =)
flywerly
f
ups. tad jau es ar saviem 16 gadiem un 9 mēnešiem esmu tāds kā veterāns, počotno odnako. un mana sieva vēl joprojām man patīk. tik drusku baidos pajautāt vai es viņai arī... :-)
Oldmarka
O
Es nodzīvoju ar sievu 26 gadus. Pec tam viņa ar aizrautību sāka skatīties seks un lielpilsēta un lasīt ievas stāstus un rezultātā atrada sev mīļāko un aizjoza pie tā. es mīlu savu sievu un ticiet man, tas ir ļoti sāpīgi.
kāmis
k
ups! es vēl precējies neesmu! interesanti! varbūt nevajag ar, ja tik 14 gadi? citādi pēc vidējā man jau kādu brītiņu atpakaļ vajadzētu izškirties.
ihaha
i
Diezgan nozheelojami! Te paldies jaasaka meedijiem, kas kaa normaalu propogandee biezhu partneru mainhu un paarpreceeshanos. Anglijaa, Francijaa, Amerikaa un Austraalijaa redzami paari gados, no kuriem staro miilestiiba un laime, un savstarpeeja pieluugsme. Latvijaa tiek propogandeets: ja tev nav 40-gadnieku kriizes, tevis nav vispaar! Nobriedushu cilveeku atttieciibas tiek nievaatas. Bet beerniem gribas mammu un teeti kopaa ne tikai 14 gadus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tā valsts ir korumpēta no augšas līdz apakšai

Ko nozīmē Putina sāktās tīrīšanas Krievijas armijā – tiešām cīņa ar zagšanu vai bailes no "ģenerāļu dumpja", kādreizējam Nacionālo bruņoto spēku komandierim, ģenerālim Jurim Maklako...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas