Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Vienotība gatava vadīt arī VARAM, tās vadītāja amatā redz Lāčplēsi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ērce
ē
Vides jautājumos Lāčplēsis TV diskusijā izgāzās kā veca sēta. Vienotība tiešām spētu VARAM vadīt labāk un zaļāk nekā ZZS, bet ne jau no buldezeriem aizmukušais Lāčplēsis!!! vienreiz jau Vienotība izgāzās ar ministru amatu dalīšanu, nu atkal taisās darīt to pašu :(
jautritis
j
Tikai ne šo kadru Tad jau labāk Vējonis
Ticam jau,ticam!
T
Pensijas aiztiktas netiks! PVN nepalielināsim!
anglosaxis - Senais
a
Un neaizmirsti par plusiņiem (kādreiz bija zvaigznītes). Tu taču zini, cik man tas ir svarīgi. Tev jau plusiņu pieliku nelasījis. Ko tur lasīt, tāpat zinu, ko Tu raksti.
anglosaxis - Senais
a
Senais, kāds prieks atkal no Tevis redzēt kādu teikumu uzklabinātu. Cer, ka Tavas prombūtnes iemesls ir tāds pats kā manējais, proti, mēs ar Tevi esam TIK gudri, ka vienkārši neiederamies šajā sabiedrībā (ierindas komentētāju). Mums tik ļoti riebjas komentešana, ka tikai ar milzīgu gribasspēka piepūli piespiežam sevi kaut ko uzdrukat. Bet sarunāsim - lai zinātu, ka ar mums abiem viss kartībā, saņemsimies un kaut ko gudru uzklabināsim. Sarunāts?
lola
l
Atbalstu Dombrovska valdību, paldies, ka neļāva Latvijas nozadzējiem atkal zagt! Panākt taisnīgu tiesu pār mūsu valsts mantas nozagšanu, to mēs vēl gaidām! Nepieļausim, ka Latvijas nozadzēji pārņem varu!
TL
T
Vienotība nav pamanījusi, ka VARAM nav pašvaldību lietu ministrija, bet tajā ir vides, reģionālās attīstības sadaļas + neliela daļa par pašvaldībām. Vai šis Lāčplēša kungs māk labi angļu valodu, lai mācētu runāt par kohēzijas politiku, vides politiku, klimata pārmaiņām utt?
vera
v
Vajag tacu nosaukt visus ministrus, kadus Vienotiba veletos iestums sajos amatos, bet ne tikaivienu.
latgalietis
l
Zirgam jāsmejas par tādu ministru, kas provincē pat ar sīkākajām lietām netika galā un kura vienīgā profesija ir sēdēt kādā amatā un neko nedarīt vai pakļauties naudasmaisu pavēlēm!
daugavpilietis
d
Lāčplēsis nemaz nav lāčplēsis ,bet tikai nevarīgs zaķītis, kurš , bēgdams no vilka, ieskreja lāčapostitaja jenota ķetnās ,un tagad ,ar pilnam biksām ,darīs da jebko,pat turpinās lāča iesākto valsts postīšanu
nu ir gan
n
Vienotība kļūst arvien dīvaināka - virzīt par vides ministru Lāčplēsi, dedzīgu Daugavpils HES celšanas atbalstītāju... Āzi par dārznieku.
tā nu ir
t
Nevajag būt īpaši vērīgam lai pamanītu, ka visi vienotības kadri ir āži Latvijas dārzā.
  • 4
  • 0
Ojārs
O
"...uzņemties atbildību arī par līdz šim citu partiju pārziņā esošām jomām, piemēram, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju (VARAM)... ---------------------------------------------------------------------------------------- Dikti jokaini tas izklausās. Vai tad valdības vadītājs nevada valdību? Vai ir kāds vēl cits, kurš atbild par valdības darbu? Vai tad valdības vadītājs ir tikai kā sapulces vadītājs, kurš vada MK sēdi un ne par ko citu neatbild? Vai par vides aizsardzību Latvijā atbild, piemēram, Igaunijas valdība? Vai tad bija daudz jomu par kurām valdības vadītājs līdz šim nebija uzņēmies atbildību? Būtu interesanti arī uzzināt, par ko tad viņš tomēr bija atbildīgs?!
stingrā mamma
s
Bezbērnu Valdiņš spīdOliņš Dombrovskis Lāčplēsī samīlējies un pats noticējis, ka VARAM. Ja varētu, tad finansu krīzes pārvarēšanas panākumus nereklamētu kopā ar zviedru skrīveri, bet uzrakstītu pats. Varētājs pat savus vairāk nekā Ls 100 000 sievas un ģimenes draudzenes nekam nederīgā, nevienam neinteresējošas rindu mājās iegrūdis un priecīgi valsts Hipotēku bankas kredītbrīvdienas izmanto jau kuro gadu. Jo lielāks parādnieks, jo tuvāk LR Ministru Kabinetam gribas.
Ivars Graudums
I
Kriizes situaacijaa driiksteeja pastiprinaati izcirst mezhus, bet tie ir jaatjauno, visas kailcitrtes nekaveejotie ir atkal jaapstaada! Varbuut izceertot mezhus mees paglaabsim daudzus latvieshus no izceljoshanas!
...
.
Izcērtot mežus, paglābsim no izceļošanas. Kas tās par muļķībām, drīzāk ir apgrieztais variants - cilvēki redz, ka viss tiek noskūts ar domu, ka aiz manis kaut vai plūdi, daudzi aizbraucēji paši noskuj mežus, lai būtu nauda, par ko aizbraukt. Atradušies paglābēji - meži neizaug 3 dienās un pat ne 3 gados. Uz ES investīciju rēķina neviena valsts vēl nav attīstījusies - ne Āfrikā, ne Dienvideiropā, tās drīzāk ir izspiedušas ārā normālo - nesiles un pašiniciatīvas - uzņēmējdarbību. Un kam tieši gatavojas pārdot - vai visa ideja uzcelt ražotnes, ražot un gāzt miskastē, tad daudz labāk ir izmaksāt visiem pabalstus - ekonomiski lietderīgāk un attīstīs ekonomiku daudz ātrāk, vismaz neiepirks dārgas ārvalstu ražošanas mašīnas, kas parādās kā imports.
  • 2
  • 0
???
?
Tā sauktais Dombrovska plāns paredz, ka 2014. gadā Latvijai vairs nebūs parāda un milzīgos apmēros attīstīsies ražošana uz ES insvestīciju rēķina - kas Latviju strauji tuvinās attīstīto valstu līmenim. Iespējamās problēmas, kas saistītas ar ēnu ekonomiku un cilvēku aizbraukšanu tiek aprēķinātas ar tik lielu rezervi, ka šis plāns izgāzties praktiski nevar. Piekrītu, ka 3 gadi, tas ir ilgi - bet es šobrīd neredzu, ka citi piedāvātu kaut ko labāku. Šķēles un Šlesera plāns arī ir labs, bet risks kas uz to ir likts ir milzīgs un ja tas izgāzīsies Latvija būs pamatīgos mēslos... bet kā saka, kas neriskē, tas...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas