Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Vīķe-Freiberga priekšvēlēšanu laikā iesaka nebūt lētticīgiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Maksims
M
"Kļūstot lētticīgi" otrajā teikumā, nevis "kļūstot lētticīgiem".
0ze
0
piekrītu! un neņemt rokās citu sarakstu, lai kādu izsvītrotu, jo tā tomēr novēlam par partiju kuru nevajag ne tuvumā laist pie valsts nākotnes lemšanas. Bet ir tomēr jāuzslavē arī VVF, kura jebkurā Latvijas novadā dzivojošai sievietei /un arī jau krietnos gados/ iemācīja rūpeties par savu šarmu. Latvijā ir skaistas deputātes, tiesneses, domnieces u.t.t. sekojot tieši VVF paraugam.
Dace - foxa>>AKL
D
Es padalīšos! Šobrīd cerīgākā partija, par ko jābalso, ir Vienotība! Protams, arī tur viens otrs jāsvītro, bet tur vismaz nav gigantiskie zagļi un korumpanti, kuri to vien gaida, lai tiktu pie "šprices" kā tas ir PLL un vēl šur tur.
Vija- Širaks
V
Tieši otrrādi - paldies VVFpar to, ka viņa liek cilvēkiem padomāt: mums ir pārāk daudz tādu, kas domāt sāk pēc tam, kad sastrādājuši ziepes! Nekādi nevaru saprast Zatlera novērošanas pozīciju! Ko viņš vēros? To, kura dziesmu izdevīgāk dziedāt, lai vēl 4 gadus paliktu amatā?!
es
e
Albanija nav ES- VVF vai nu parteicas vai nezinaja
lustīgais nerris
l
»..kļūstot lētticīgiem, mēs ļaujam" ... tā latviski nesaka
iz "O.M.© arChīva"
i
Medija ziņa: Latvijas prezidente Vaira Vīķe-Freiberga esot paudusi, ka "pateicas vēlētājiem, kas izpildījuši savu pilsoņa pienākumu un apsveica vēlēšanās uzvarējušās partijas", kā arī "norādīja, ka vēlēšanu rezultāti apliecina Latvijas politisko procesu nostabilizēšanos". Prezidente esot "paudusi uzskatu, ka vēlēšanu rezultāti norāda uz to, ka vēlētāji dod savu akceptu tam pašam politiskajam spēkam, kas bijis pie varas līdz šim un valdošās koalīcijas izvēlētajam kursam - tauta atbalsta šo virzību un tendenci uz stabilizācijas". Vīķe-Freiberga arī esot *īpaši* apsveikusi politekonomisko interešu grupējuma "tautas partija" ( TP ) "visus piederīgos locekļus" un "līderi" A. Kalvīti (TP) "ar uzvaru vēlēšanās"...
R
R
"Un kārtējo reizi medijiem tiek atgādināts, cik atbildīgs ir viņu uzdevums, cik smaga masu apziņas ietekmēšanas nasta un cik varena loma kāda gremdēšanā vai celšanā."
Širaks
Š
VVF atkal palaiž garām iespēju paklusēt :)
foxa
f
neredzu Jūsu atbildē neko par manis pieminēto plāna neesamību. un vēl, ja jau jums izvēle ir sen skaidra, varbūt padalīsieties?
AKL
A
es nedomaju, ka jel kada "aizkulsihu" informaacija mums veel buutu vajadziiga. Manupraat izveele ir pietiekami skaidra. Ja nu mees 20 gadus dzivodami ar siem politikjiem veel nespeejam orienteeties un izdariit izveeli, tad jaasaka driiz dziive buus taa arii nodziivota...
foxa
f
tas ir skaidrs, ka par savu balsi atbildēšu pati. bet ir 2 lietas - 1.nav nevienam uzticamam kandidātam kārtīga plāna, kā sakārtot šo valsti. 2.gribu zināt prezidentes izvēli, jo viņai ir liela pieredze un ir zināšanas, un aizkulišu informācija, kuru mēs vispār nezinām.
AKL
A
prezidente tev negrib iedot "zivi" taa vietaa vinja tev dod "makskjeri". Doma ar savu galvu un atbildi par SAVU leemumu.
foxa
f
žēl, ka prezidente nedrīkst teikt, par ko pati balsos. es pievienotos izvēlei.
AKL
A
Visu cienju VVF!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas