Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 31. maijs
Jūsma, Alīda

VK: līgums par "Gaismas pils" būvniecību nenodrošina iespējami mazāko cenu; KM sola uzlabojumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Reālists
R
Iesaku izlasīt tv.netā interviju ar 3 Jauno blēžu bijušo fīreru Magoni.
hm
h
Liela daļa komentētāju, laikam, nezin, ka ne projektu ekspertīze ne konkrēto vainīgo noskaidrošana nav VK kompetencē. Eksperti ir iemācījušies savus "slēdzienus" rakstīt tika apaļi un atbilstoši maksātāja priekšā pateikjtajām vēlmēm, ka viņu ekspertīzes, katrs var interpretēt kā patīk.
to
t
Tev laikam ir viedoklis par visu... Kā parasti visu vienkāršo... Starp citu, tās tāmes vairākus gadus ir vērtējuši visi, kam nav bijis slinkums. Te nez kapēc VK piemin kaut kādus "ekspertus", "ekspertīzi", "atzinumus". Tad vienojamies šajā valstī, kas ir "eksperts"("eksperti"), cik daudz viņiem jābūt? Katrs var atrast vienu neatkarīgu ekspertu, kas teiks, ka tāme pamatota, tāpat kā katrs var atrast vienu ekspertu, kas teiks, ka nepamatota. Kas ir "ekspertīze"? Līgums ar kādu "ekspertu" firmu? Tātad atkal kāds "konkurss"? Profesionālās organizācijas, lai gan ir nopietnākais, kas var būt, protams, lobēs vislatvijas būvniekus. Labākais kas var būt šados gadījumos ir caurspīdība, proti, ka ir tādi J3B (tagad diemžēl nav un atkal nav no kā prasīt atbildību, tipa veidos "struktūrvienību"), ko visādas Delnas var pētīt, VK var pētīt utt., ko KM arī ir veicinājusi, par ko Demakovai žetons. Tāpēc jau tas nav tas gadījums kā slimnīcās vai par tiltu, kad ātri kaut kur nolemj, neviens neko nezin pirms ir "nozagts".
Zanis
Z
Ka tik letak, letakus materialus, stradniekus un ari maju, oi tikai logi skibi, caurvejs pa skirbam un jumts vietam tek..tad bus letak, bet kaa saka suudiigaak izskatisies. Ari gramtas ir jauzglaba, loti kvalitativos apstaklos, javeido seviski vertigo gramatu fondi, regulari informacijas apmainas seminari untt. Kur to visu lai dara - Eliz Barona ielas krustojuma ekaa, atvainojos, bet man skiet, ka tik kriminala situacija varetu but kaut kada tadzikistana, kur 99% iedzivotaji ne lasit, ne rakstit mak. Katra attistita valstii ir moderna, zinasanas simbolizejosa biblioteka ar lieliem un visai sabiedribai pieejamiem informacijas apjomiem! Mums nevajag, esam parak sikmaniga putras strebaju tauta?
Veismane
V
pričom tur valsts kanceleja?
Būvnieks
B
Kad strādniekiem sāks algas maksāt ???
w
w
Tas tikai kārtējo reizi norāda. ka politiķu un valsts amatpersonu bezatbildībai robežu nav. Ja ar godaprātu ir problēmas, tad ir visas iespējas citādi celt savu pašnovērtējumu un apmierināt savu alkatību. Drūmākais ir tas, nav redzama izeja-temida, prokuratūra ir bezspēcīga. Politiķi ar pieņemtajiem likumiem un ieceltajām amatpersonām faktiski ir nodrošinājuši sev pilnīgu neaizskaramību.
SABĪNIS
S
Šie paziņojumi vienkārši ir smieklīgi-lai tā darītu nemaz nav jāstrādā VK.Bla. bla. bla uttttttttttttt.
filozofs
f
tur jau nav ko nomelnot, melns jau ir melns, tokai maskeejas ar oranžo kraasu, tur viss ir sakaartots un valsts tiek apzagta likumiigi , neko nepiesies , nu un , izveeleejaas daargaako , naudu tikuntaa nozags , tas jau bija skaidrs pirms uzsaaka šito epopeju...
aaa
a
Sudraba nebrauc auzās atkal! Kur biji agrāk, visas izmaksas jau sen bija zināmas, tad arī vajadzeēa kontrolēt. Nevis tagad pirms vēlēsānām Jauno laiku lobēt! Turklāt pārmetumi par projektu(parāk lielas lasītavas), tiešām? projektam jau tuvu pie divdesmit gadiem un tikai tagad rodas iebildumi? Smieklīgi!
nez vai zīmīgi
n
Sudraba jau arī ir AS MERKO EHITUS akcionāre, ne velti VK īrētās telpas un Merks biroji kaimiņos, abi Skanstes ielā :)
jautājums
j
VK ir pārliecināta , ka pati nomā telpas no privātā par iespējami mazāko cenu ? Paskatījos VK mājas lapā...Telpu nomas izdevumi (2009.g) -460 tūkst. Ls gadā uz 160 darbiniekiem....Pusmiljons gadā !
lobs gosts
l
jā nu aura Gaismas pilij "superīga" : alkatigu ļautiņu tumšie darījumi šīs celtnes enerģijā. Dievs , kur tu esi?
ihaha
i
Jau pirms 30 gadiem LNB vietu skaits lasiitavaas bija stipri par maz. Taa kaa 4.5 reizes vairaak - tas noziimee, ka biblioteeka kaadu lai ku varees normaali funkcioneet un uzreiz nebuus jaabuuvee papildlasiitava.
Lelle
L
Sarkanbriļlaino padauzu kopā ar reno magoni aiz restēm un basta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Valsts kancelejas ziņojums

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas