Laika ziņas
Šodien
Migla

VL-TB/LNNK lūdz premjeru paskaidrot, ko viņš pieskaita ekstrēmistiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sīmanis
S
Arī mans tēvs to nebūtu gribējis - sacelt Latvijā etniskus nemierus.
Barons
B
smaidi vien... Tad atbildi uz vienu jautājumu. Kāpēc daudzi latvieši labprāt cīnījās leģionā? Es varu atbildēt. Tāpēc, ka pirms tam krievu "atbrīvotāji" daudzus latviešus jau bija izsūtījuši uz Sibīriju. Ja Tavu māti vai tēvu krievi būtu nogalinājuši, vai Tu neizmantotu izdevību atriebt šo pāri darījumu? Krievi paši ar savu rīcību radīja leģionu. Tieši tādēļ daudzi latvieši sagaidīja vāciešus Latvijā kā atbrīvotājus. Arī es tajos apstākļos būtu bijis leģionā. Nešaubīgi.
Jūlis
J
Patiesībā ekstrēmistu kašķis varētu būt valdībai izdevīgs, jo novērstu uzmanību no budžeta spaidīšanas. Nesaprotu, kāpēc Dombrovskis neizmanto to savā labā. Tas nav prātīgi. Taisni otrādi, vajadzētu piemest kādu pagalīti šai kašķa liesmai. Kašķīgiem cilvēkiem jau dažkārt pat zūd apetīte un rodas veselības problēmas , ja izpaliek izplūkšanās.
Teodors
T
Valdis Dombrovskis ir labs ekonomists un gudrs cilvēks ar savaldīgu raksturu. Ļausim viņam darīt savu darbu -- izvilkt Latviju no bedres, kurā Kalvīša-Godmaņa-Kargina komanda to iegrūda. Bet iedvesmojošs vadonis un gudrs filozofs Dombrovskis, diemžēl, nav.
Alma
A
Ai, nu es tač to pašu saku. Krievu un komunistu laiki pagājuši, bet jums, krieviņiem nekādi nepāriet gribēšana mācīt citas tautas,kas tām jādara un kas tām vajadzīgs.
Krievs Latviešiem
K
Ko jūs tā uztraucaties? Ilvai ir sava galva uz pleciem.
kurzemniece
k
Kurš latvietis gan savā tēvu zemē grib sacelt nemierus,vai tad puķu nolikšana pie Brīvības pieminekļa ir etnisku nemieru celšana,man gan liekas ,ka 9.maija aurošana un latviešu lādēšana gan ir nemieru celšana,vai mums atkal jābūt deviņos līkumos saliektiem,lai tik izpatiktu okupantu atraugām?
jānis TO: ilva
j
bet japras tiem legionariem, kas izdzivojuši, kas katru gadu noliek ziedus pie brivības pieminekli. viņu viedoklis ir ka viņi godin savus legionaru biedrus kas neizdzivoja. un krievu okupanti meģin latviešu tautu terrorizet tā pat ka viņi terrorizēja latviešus psrs laikos. etniskie nemieri latvijā ir krievu sacelti. padomā, apvienotā vācijā dzivo 5 miljonu krievu ģimenes. un Vacija pasludināja ka visās skolās tikai mācīs visu vācu valodā, un vis. krievi to pieņēma. bet latvijā, krievi ņemas ka nevar iemācīties bioloģiju vai ķimiju latviešu valodā!. tā bija un ir tikai ņirģāšanas ar latviešu tautu. kāpēc ka krievi okupēja latviju viņi piespieda latviešiem iemācīties krievu valodu un kāpēc latvieši nevarēja strādāt ja nemācēja krievu valodu. un kāpēc krievi sit ar durēm latviešus ja latvieši runāja latviski. kāpēc sturu māja krievi sita un nagus rāva nost ja atkartoti latvietis neiemācījās krievu valodu. kāpēc, un kurš ir terrorists, latvietis vai krievs.
jānis TO: ilva
j
es piekrītu tev, aizsaulē aizgājušie Legionari gribētu lai viņu bērni un bērnu bērni cienītu Legionaru upurēšanos lai latvija butu neatkarīga.
Krievs Latviešiem
K
Labi vārdi, Ilva.
ilva
i
Mans tēvs bija iesaukts vācu armijā, onkulis zelta raktuvēs par pretvalstisku darbību. Es labprāt uzklausītu, ko viņi saka par šo VL darbošanos. Bet viņu , tāpat kā lielākā daļa viņu biedru , vairs nav šai saulē. Mums atliek domāt pašiem. Es sliecos domāt, ka viņi gribētu, lai viņu bērni un bērnu bērni varētu dzīvot Latvijā cilvēku cienīgu dzīvi, varētu izglītoties, būt laimīgi. Vai esmu ideāliste? Vai patiesībā mani senči par katru cenu gribētu sacelt Latvijā etniskos nemierus?
to: JĀ
t
to ka VL risinā un Vienotība tos risinājumus nepieņem jo VL kopā ar Godmaņu valdibu balsoja par parex bankas glabšanu kas izraisija tulit pat krizi latvijā, VL nebija iesaistīta tani "IZSAIMIEKOTĀ BANKĀ" bet risinājumu pieņema JL, SC, LPP/LC, ZZ un tur nebija nesmakas no VL. vai saproti ka VL neatveda krizi bet tu aizstavi Vienotību un ZZ. tu neprasi lai viņi atkapās, bet aizstavi latvijas valsts izsaimniekotājus. un tagad prasi lai VL savāc vienu miljardu lai iedotu oligahru partijām. nuja.
Krievs Latviešeim
K
Alma, padomju savienības sen vairs nav. Tu par to vēl doma? Padomā labāk par Latviju. Latvijai tagad ir slikti, nav naudas absolūti nekam, kas ir vajadzīgs valstij. Tagad vajag domāt par Latviju, nevis par padomju savienību.
Alma
A
Ai, man patīk kā tu uzskaitīji visu kā nebūs bez ekonomikas. Man uzreiz atmiņā atausa komunistu laiki, kad skolā man tieši tā pat stāstīja, ka bez padomju varas nebūs ne veselības, ne izglītības, ne algu, ne pensiju un visa pārējā. :)
Nu Jā
N
Tad kāda jēga tev Saeimā vai tās tuvumā uzturēties? Brauc mājā un strādā derīgu darbu, nevis bezjēdzīgi bikses deldē. Neproti strādāt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas