Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -2 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Zīle: Vēlēšanu rezultāts nenosaka, ka NA ir jāvada valdība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Novērots
N
interesanti, saja portala zūd plusi, mīnusi jau pec diennakts un + zūd tiesi nacionāļu atbalstam domatie vai pret zilajiem rakstītie
JKP fans
J
Kaut konkurents, bet loti cienu Ziles kungu un ari vina partija ir laba ,bet balsoju par JKP
Viņš man nepatīk.
V
Šitas pinkainais un sirmais vecis cer vēl reizi tikt Briselē. Nesanāks, ne tur ne Latvijā. mutes bojāriem nekas nespīd. Drīz tavs taukainais dzintarzēns arī tiks patriekts.
Mani,spiegu jāsoda
M
Man kremlinam un paiderastu neoliberāliem ar sūdainu koku, bet R. Zīlem un NA urā, urā, urā! Vot tā!
vot tā
v
Ar sūdainu koku Zīlem un NA
Kremlinu seskam
K
Vakar, 20:27 atceros>100%par a tu savulaik 100% par Zigeristu biji, tad tik pat tev bija % par Ceveru, tad par Sleseru, tad par Skeli, tad par Eināru....utt....un tā bez gala 100% par.... - AK ATCERIES?! Kā tu svešo sesk vari ko atcerēties, ja nebiji vēl naturalizēts un nebij tiesības jaukties manas zemes darīšanās?
Konkurents(mg)vēl:
K
Varētu pateikt arī godīgi: es gribu vēl vienu sasaukumu darboties Eiropas Parlamentā, uzskatu, ka man ir labas izredzes iegūt tajā kādu augstu, amatu, kas padarīs ES redzamāku arī Latviju, nevis liekulīgi staigāt pa priekšvēlēšanu šoviem kā premjera kandidātam, labi zinot, ka neiesi par premjeru, gribi EP. Nevis kā visiem gļēvi locīties. Tā vari palikt pie sasistas siles, jo vēlētāji var tevi maijā svītrot par liekulību. Un, godīgi sakot, Robert, vari nestāstīt pasaciņas par savas partijas glābšanu. Mēs lieliski zinām, ka tev nav nekā kopīga ar Parādnieku, Iesalnieku, Dzintaru, Rībenu un tev, atvaino, pie vienas vietas viņu (tātad šīs partijas) politiskā nākotne. Tu domā tikai par savu politisko nākotni ES, kā arī es, neveiksmīgāks Tavs konkurents!
mg
m
Čau, Krišjāni K.!
  • 1
  • 2
citu vidū
c
Vēlēšanu rezultāts nenosaka arī to, ka NA ir jābūt valdība.
mg
m
Var jau pateikt arī godīgi: es gribu vēl vienu sasaukumu darboties Eiropas Parlamentā, es uzskatu, ka man ir labas izredzes iegūt tajā kādu augstu, redzamu amatu, kas padarīs Eiropā redzamāku arī Latviju, nevis liekulīgi staigāt pa priekšvēlēšanu šoviem kā premjera kandidātam, solīt sazin ko, labi zinot, ka neiesi par premjeru, gribi EP. Nevis gļēvi locīties. Šitā vari palikt pie sasistas siles, jo vēlētāji var tevi maijā svītrot par liekulību. Un, godīgi sakot, Robert, vari nestāstīt pasaciņas par savas partijas glābšanu. Mēs lieliski zinām, ka tev nav nekā kopīga ar Parādnieku, Iesalnieku, Dzintaru, Rībenu un tev, atvaino, pie vienas vietas viņu (tātad šīs partijas) politiskā nākotne. Tu domā tikai par savu politisko nākotni ES.
Raimis.
R
Ozola zīle ir tikpat gudrs kā jantarčiks, zin tikai noēst jaunos un laizīt pakaļas vecajiem komunistiem. Ja jums ļautu izlikt savu premjera kandidātu, tad tāds pats čiks vien būtu kā ar Bordānu. Jūs tikai ar mutēm mākiet braukt un citus nolikt, ko esiet paši izdarījuši ??? Zīle jau neiet, jo zin ka ar lielu blākšķi izsvilps. Jūsu lielākos maksātspējas mafijas pārstāvjus jau izmeta no Saeimas, drīz izmetīs arī citus.
P
P
Traki,ja tā kā: krekls pa īsu,mātes žēl,mugura niez,ritenis uz muguras,dirst gribas(mans darbaudzinātājs).
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Ne jau Zīle ko noteiks bet prezidents !
Nja
N
Zīle ir tik gudrs, ka strādāt negrib, bet labu algu grib.
100% Par ! ! !
1
to Vēlētāju grupa Jā, sen notikušo ar vienīgo savu maksātnespējas adm. tiešām paši nac.sodīja un izmeta, bet citiem šie maksātnesp.adm. bija un ir desmitiem un nav izmesti un sodīti! Uzbrukumi IM.P. ir absurdi, jo kāds sakars viņa privātdzīvei ar lielo paveikto valsts daudzbērnu ģim. labā, naudas atbalsta un nodokļu atlaižu ziņā!? Un tūkstošiem ģim. ir pateicīgas "slikto" nacionāļu Parādniekam!
100% Par ! ! !
1
Vēlētāju grupa Žēl, Zīle būtu vislabākais no visiem minētajiem,bet redzams nav tukši godkārīgs, nav pie siles līdējs par katru cenu! Nebijām balsojuši par NA, bet papētot pret viņiem vērstos apvainojums, saprotam,ka vismaz 90% ir meli! Kremļa atklātie un maskētie NA lamātāji atkārto apvainojumus, par senām lietām bijuši vai pat pašu laboti, kā ar maksātnespējas adm. un galvenās lamas par Parādnieka sievām, nevis zagšana.
atceros>100%par
a
tu savulaik 100% par Zigeristu biji, tad tik pat tev bija % par Ceveru, tad par Sleseru, tad par Skeli, tad par Eināru....utt....un tā bez gala 100% par....
  • 1
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas