Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

ZRP neredz pamatu mainīt ministru amatiem virzītos kandidātus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vājprāts turpinās!
V
Latvijā bez izmaiņām: " пироги печет сапожник, а сапоги тачает пирожник". Jūs tur, augšā, - beidziet iznīcināt valsti!!! Trešās iespējas uzcelt no jauna savu valsti latviešiem nebūs!
Vērotājs
V
Partija"Diagnoze "publiskoja pacientu sarakstu...
Fu
F
kāds vinš lideris
Ieteikums
I
Tiem kuriem praatinjsh kaut nedaudz palicis lasieties no ZRP prom, jo jums tachu nav taadi parametri kaa Spruudzham - bez izgliitiibas, paraados liidz ausiim, tad Jums nekas tur nespiid- ejiet sadedziniet savu diplomu un panjemiet krediitu - varbuuttadjums kas spiidees :)
ES
E
piekrītu Lībanei,bet viņa ļoti diplomātiski,maigi ir kritizējusi aunu un niecību / Grūtups/ Zatleru.Viņš ir iemaldījies pilnīgi svešā lauciņā!Totāli izgāzies ar 4-ām neievēlēšanām un ar "tupuma"paraugstundām / tankiem,tārpiem/.KO sagaidīsim vēl? Saeimā taču ir ētikas komisija.Lai nozīmē vismaz 40 stundas labas uzvedības stundas pie I.Kalniņas.Ja neapjēdz un nelabojas,lai noliek mandātu! Viņš bija blamāža kā Prezidents,tagad - politiskā stulbuma paraugs! Oligarhus noēda,jo SKAUDA,ka pats tāDS nav,bet lai kļūtu par oligarhu IR jābūt gudram!Ja oligarhus apvainoja zādzībās utt.,tad Latviju tāds STULBS politikānis notrallinās stulbuma pēc !!
Ok
O
Man patīk, gribas redzet kādas jaunas dvesmas. Šai valdībai darbs būs grūts, saeimā atbalsts neskaidrs, nelabvēļi liks par sevi manīt. Tāpēc apbrīnoju,ka jauni gudri cilvēki ir gatavi mesties tajā putrā, nevis vienkārši ēst savu ikdienas silto putru pie tv kastēm vai dienas komentāros.
Usi pusi
U
Jauni gudri ir gan gatavi, bet redz kas ZRP lēmumus pieņem - mistisks stagnātu kodols, un vēl runājot par gudriem - ko tad Speūdžs dara, ja pat augstāko izglītību nevar iegūt!
  • 0
  • 0
No malas
N
Sprūdža virzīšana par ministru ir apzināta kaitniecība - tas tiešām tā ir!
Lapa
L
Nu īsts bēē-ē!!
LP
L
Zatler, tu kaunu darīji Latvijai kā prezidents, bet tagad tava rīcība ir klaja kaitniecība.
bimbam
b
Vispār jau Lembis šorīt labi pateica par bultveidīgo tārpu, kas grauž Blatlera "Reformu" partiju! Skat. logo!
moskits
m
Varētu padomāt ka līdzšim mūsu valdībās bijuši tikai vieni profesionāļi.Atceros tādu ministru kā Makarovs ,kurš derēja visos caurumos.
juris
j
Nav jau ko iesniegt.Blatņiki vien ir......
Karogs
K
Zatleram nevajadzēja izvēlēties par emblēmu sarkano krustu, bet Z (zorro) zīmi uz Ferrari logo fona. Mītnes vietu - cinevilla! Abi ar Skrūdžu varētu melnos apmetņos ar melniem zirgiem uz Rīgas - Tukuma ceļa biedēt oligarhus un uz pieturu stabiem izgriezt Z burtu. Publicitāte pasaulē būtu lielāka nekā Viļņas mēram.
malienas-fizkultūras produkts
m
..........................
viņš jau neko neredz
v
izņemot cara kroni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas