Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Lidostā jauns biznesa komplekss

Aviopasažieru ērtībām lidosta Rīga piedāvā arī tādu pakalpojumu klāstu, kas palīdz atgūt možumu.

Mierīga atmosfēra bez lidostai raksturīgās steigas un trokšņainām balsīm. Ērtas sēdvietas un bufete ar plašu ēdienu izvēli. Ļoti glītas meitenes. Nevainojams apkalpošanas serviss. Tādas ir ārvalstu aviopasažieru pirmās atsauksmes par starptautiskās lidostas Rīga jauno Primeclass biznesa kompleksu, kuram, to ievērojami paplašinot, kopš šī gada maija mainīta atrašanās vieta. Ikvienam lidostas apmeklētājam jaunais biznesa komplekss ir pieejams izlidošanas sektora Šengenas zonā – pa ceļam uz jauno Ziemeļu piestātni.

Te tiešām valda omulīga atmosfēra. Atpūtas zālē ir 108 sēdvietas, un tajā iespējams ieturēt maltīti, izvēloties no zviedru tipa bufetes piedāvājuma. Ir arī atsevišķa telpa ar mīkstajiem krēsliem un platekrāna televizoru, kur jau drīzumā tiek plānots demonstrēt arī filmas. Darbam ar datoru vai citām viedierīcēm pieejams WiFi tīkls. Ja pirms lidojuma ir nepieciešamība apspriest biznesa darījumus, klienti var izmantot ērtu konferenču zāli astoņām līdz desmit personām. Zāle ir aprīkota ar TV ekrānu, uz kura iespējams demonstrēt prezentācijas vai video. 

Īpaši ir padomāts par pasažieriem, kuri ceļo kopā ar bērniem. Jaunajā biznesa kompleksā ir izveidota atsevišķa bērnu istaba, kurā mazākie lidostas pasažieri var aizraujoši pavadīt laiku pēc sirds patikas – likt Lego klučus, spēlēt dažādas spēles, noskatīties kādu multfilmu vai uzspēlēt PlayStation videospēles. Turpat blakus pieejama mājīga bērnu pārtinamā istaba, kurā pēc vecāku vēlēšanās netraucēti var arī pabarot zīdaini.

Lidostas Rīga jaunais biznesa komplekss tagad ir vairāk nekā 600 kvadrātmetru plašs. Aviopasažieriem tiek nodrošināti 16 bezmaksas bagāžas seifi, ja rodas vajadzība atstāt biznesa zonas telpas. 

Klientu ērtībām lidostā tiek piedāvāts arī tādu pakalpojumu klāsts, kas palīdz atgūt mundrumu. Te ir dušas, kas aprīkotas ar dušas piederumiem un dvieļiem, un ir vēl kāds īpašs Primeclass piedāvājums – Private Suite. Tie ir atsevišķi numuri vienai vai divām personām ar ērtu gultu, vannasistabu ar visiem nepieciešamajiem piederumiem, TV un WiFi. Pasažieriem ir pieejami trīs privāti vienvietīgi un viens divvietīgs numurs. 

Kā atzīst Primeclass Riga pakalpojumu vadītāja Linda Duļbinska, biznesa zāles apkalpotāja TAV Operation Services Latvia pārstāve, šāds pakalpojums nav pieejams gluži katrā Eiropas lidostā un ir uzskatāms par īpaši pārdomātu un veiksmīgu risinājumu pasažieru ērtībām. "Jau tuvākajā nākotnē, cerams, tas būs visai pieprasīts," pauž Duļbinska.

Lai gan minimālais uzturēšanās laiks šajos numuros ir trīs stundas, kas būtu pietiekami, lai ceļotājs atgūtu spēkus netraucētā un ērtā snaudā, jāteic, arī atrasties tajos ir patīkami, jo īpaši, ja pa plašo logu var noraudzīties uz elegantajiem "gaisa putniem". Tiesa, ievērojot pieklusinātas atmosfēras noskaņu, līdz biznesa kompleksa apmeklētājiem nenonāk skaļi paziņojumi, kas attiecas uz gaidāmo avioreisu. Gan tiem, kas mīkstajos krēslos, apkalpojošā personāla sasegti, iegrimuši pussnaudā, gan privātnumuru apmeklētājiem pašiem ir jāseko līdzi norādēm uz informācijas tablo.

Biznesa kompleksa pakalpojums ir brīvi pieejams visiem biznesa klases aviopasažieriem, RIX Club kartes īpašniekiem (pieci apmeklējumi gadā), kā arī tiem, kuri saņēmuši aviokompāniju izsniegtās privilēģiju kartes, piemēram, par lojalitāti un noteiktu nolidoto jūdžu skaitu. Taču jebkurš aviopasažieris var iegādāties visā pasaulē populāro Priority Pass karti – tā sniedz iespēju izbaudīt tā sauktās lidostu VIP telpas, turklāt pat visīsākā ceļojuma laikā neatkarīgi no aviobiļetes klases. Šādas iespējas karte nodrošina vairāk nekā 600 VIP atpūtas telpās pāri par 300 pilsētām 100 valstīs. Priority Pass karte ir izstrādāta bieži ceļojošu pasažieru komfortam. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas