Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Antāne: Rīgā sabiedriskajam transportam jābūt bez maksas

Reformu partijas prioritātes Rīgā - atbildīga un caurspīdīga pilsētas pārvalde, vēl aktīvāka Eiropas fondu finansējuma piesaiste, caurspīdīga un saprotama budžeta plānošana, tā intervijā Latvijas radio atzina Reformu partijas (RP) virzītā Rīgas mēra amata kandidāte Inga Antāne.Koalīcijas partijām ir jāsadarbojas ne tikai uz papīra, uzsvēra Antāne.

Nedēļas nogalē viņa par to runājusi arī Vienotības Rīgas nodaļas biedru kopsapulcē, kur uzskaitīja vairākas lietas, kur partneru atbalsts šobrīd nav sagaidīts. Bet partijai, kas gatavojās pārņemt varu Rīgā, jābūt vienam ļoti skaidram mērķim - tā ir laba, caurspīdīga un atbildīga pārvaldība.

Tāpat I.Antāne atzina, ka Rīgā jābūt bezmaksa sabiedriskajam transportam, jāsiltina mājokļi un visos dzīvokļos jāuzstāda skaitītāji.

Jau ziņots, ka pirmdien, 21.janvārī paredzēta RP valdes sēde, kurā tiks lemts par RP Rīgas nodaļas valdes virzītās Rīgas mēra kandidātes Inga Antāne oficiālu apstiprināšanu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Absurda karaļi

Daudzām problēmām apkrautās valsts kapitālsabiedrības Pasažieru vilciens (PV) vadība pirmšķietami nolēmusi vēl pamatīgāk nostiprināt savu apsmiešanas objekta statusu.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē