Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Bergmanis: Savelkot gada bilanci, stundu skaits būs vienāds

„Apkārt klausos, kā visi sūdzās, bet es nebūšu viens no viņiem. Man patīk, ka no rīta ir gaišs,“ lūgts komentēt, kā vērtē ikgadējo pāriešanu uz vasaras laiku, Dienai sacīja spēkavīrs Raimonds Bergmanis. „Rudenī būs atpakaļ tā stunda, tā kā, savelkot gada bilanci, stundu skaits būs vienāds ,“ sacīja R.Bergmanis.

Spēkavīrs atzina, ka viņam patīk, ka pēc garajiem ziemas vakariem kļūst gaišāks. Viņš arī atzina, ka pāreju uz vasaras laiku cilvēki izjūt vairāk vai mazāk gluži tāpat kā garos pārlidojumus. „Katram organisms ir citādāks. Varbūt es biju svētdien miegaināks, bet šorīt man jau bija ļoti laba sajūta,“ pavēstīja R.Bergmanis.

Arī komponists Juris Karlsons Dienai atzina, ka viņam patīk pāriešana uz vasaras laiku. „Vasaras laiks varētu būt vienmēr, jo man ziema nepatīk,“ jokoja J.Karlsons. Viņš atbalstot pāreju uz vasaras laiku, jo pats no rītiem ceļoties agri. „Vasarā patīk, ka jau četros piecos ir gaišs un es varu darboties,“ norādīja J.Karlsons.

Dienai atzina aktieris Vilis Daudziņš, pāreja uz vasaras laiku „brīnumainā kārtā mani tiešām neietekmē“. „Esmu dienas cilvēks, mīlu dienas gaismu,“ sacīja aktieris, norādot – jo vairāk dienas gaismas, jo labāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē