Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Brigmanis: Negribu būt premjers vai ministrs, jo tas traucētu īstenot pašreizējo misiju

Viens no ilggadējiem Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) līderiem Augusts Brigmanis nevēlas būt premjers vai ministrs, jo tas viņam "traucētu īstenot pašreizējo misiju".

Taujāts par ZZS ietilpstošās Zemnieku savienības vadīšanu un kandidēšanu 13.Saeimas vēlēšanās, Brigmanis intervijā aģentūrai LETA sacīja: "Tie ir visfundamentālākie jautājumi, uz kuriem pašlaik nevaru atbildēt."

Nākamā gada pavasarī notiek LZS vadītāja vēlēšanas, tajā laikā ir jābūt skaidrībai, ko partijas biedri domā, vai Brigmanim vajag turpināt darbu.

"Ņemot vērā šo atbildi, arī vērtēšu, vai pats esmu gatavs vadīt partiju. Bet negribu pirmais to pateikt, ja nu partijas pārstāvji uzskatīs, ka tās vadība ir jāpārņem kādai citai personai. Tāpat, pirms izšķirties par tālāko darbu, ir jāsaprot, vai esi piemērots laika garam ar savu uztveri un domāšanu, neesi ieslīdzis rutīnā," klāstīja politiķis.

Viņš arī pauda, ka "šis darbs prasa nervu enerģiju".

Vienlaikus viņš piebilda: "Visiem esmu pateicis, ka negribu būt par Ministru prezidentu vai ministru, jo es redzu, ka tas traucētu īstenot pašreizējo misiju."

Top komentāri

nu nu
n
un kāda tā misija būtu? laizīt lembem dibenu?
Misija (pašreizējā un citreizējā) t
M
Kopā ar baronu uz elli. Tur nu divu domu nav un nevar būt. Konformisma apogeja.
Zaļš sirdī
Z
Kur nu tik pieticīgi biedri Brigman? Partijas ģenerālsekretārs ir aizliedzis kalpot latvju tautai pēc pilnas klapes, kā to darīja Belēvičs pusotru gadu lienot interešu konfliktos un spļaujot virsū gan cien. Brigmanim, gan vēl cien. Bārčai?. Vai kā to dara ZZS ministri, pa klusam nodarbojās ar LR ārpolitiku, pieklājīgi sākot, vai bučoja svešas valsts zābakus, pēc būtības sakot? Nekas vēl nav zaudēts, boļševiki nepadodas pat ja ir s--os līdz degunam, pie apvāršņa spīd politiskās kapsētas vārti, pēdējais izrāviens un Brigmaņa cēlā misija būs izpildīta.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nekad nesaki nekad

Daļā Lielbritānijas 2. maijā ir gaidāmas pašvaldību jeb vietējās vēlēšanas, kuras konservatīvo neveiksmes gadījumā draud ar problēmām britu premjeram Riši Sunakam. Tostarp, kā vēsta izdevums Fina...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē