Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Bundžu Jānis: Labi dzīvojam

Lūkosim skaidrot, kāds ir PAREIZAIS VIEDOKLIS par nule aizvadītajām Eiropas Parlamenta vēlēšanām. Mūsu konsultācija būs pietiekami plaša, dziļa, vērtībās balstīta un, pats galvenais, pareiza. Cienījamie interesenti! Latvijā balsot aizgāja trešā balsotāju daļa. No tās trešās daļas gandrīz puse balsu tika lielajai Vienotības partijai.

Nu, vienkārši skaitot - sestā daļa no vēlētājiem. Ja kāds teiks, ka maz, palūkojiet, cik tie citi dabūja. Var patikt, var nepatikt, bet lietas ir tādas, kādas tās ir. Tas šķiet dīvaini, ja dzirdam, cik vēlēšanu laureāti stāv tālu no tautas, nespēj uzņemties ne atbildību, ne iniciatīvu, bīda visādas šeftes un tādā garā.

Es gribētu lūgt, biedri, lai tur aizmugurē netrokšņo. Ja Jūs nevarat izturēt, lūdzu, ejiet ārā. Mums nav vajadzīgi, kas traucē. Ja gribas pagulēt, mierīgi pasnaudiet, tas nav nekas slikts. NEKRĀCIET! Mums ir vajadzīga Miera un Pieticības mala, ko citādi sauc arī par trekno Cūku zemi. Tomēr mēs nelietosim šo netīkami skanošo simboliku, kas arī nejauki atgādina treknos gadus, ko visi atceramies ar nepatīkamu noskurināšanos. Brrr! Cik labi, ka bija cilvēki, kas atvēra acis.

Tātad pirmie secinājumi pēc rezultātu apkopošanas. Pats pirmais - mēs nemaz tik ļoti slikti nedzīvojam. Nav jau Leiputrija, bet izskatās, ka karotes turpat aiz debesu sijām aizbāztas un virums gan lēts, bet silts un garantēts. Izdalījās divas lielas grupas - pirmā, kam viss ir labi, un otrā, kam viss vienalga, kas jau arī nozīmē, ka labi.

Otrs - tātad, labi dzīvojot, mums ar lielu skumību jāturpina apgalvot, ka dzīvojam ļoti slikti. Lietderīgi apskatīt kaut ko no ēzelīša Iā repertuāra. Protams, nevar gribēt, lai visādi lāči ar zāģu skaidām to saprastu.

Trešais secinājums - atšķirībā no miera un pieticības zemes omulīgajiem, bet klusajiem vadītājiem mūsu priekšniekiem ir jāturpina runāt, ka ir lietas un procesi, kurus visādi ēzelīši un sivēni nemaz nevar izprast. Viņiem trīs sprunguļi tā arī paliks trīs sprunguļi, nevis burts A. Lietderīgi pieņemt direktīvu, ka uz Briseli nemaz nedrīkst braukt tādi, kuri tur nav strādājuši.

Ceturtais secinājums. Skaidri un gaiši beidzot jāsaka, ka esam nevis vieni no… bet visstabilākie un drošākie Briseles draugi. Ja citās zemēs vēlēšanās savairojušies dažādi radikāļi un ekstrasensi, tad pie mums viss šokolādē - tie paši vēži tajā pašā kulē. Pat tautā plaši zināmajam radikālim suverēnistam Edvīnam Puķem mazliet, mazliet pietrūka līdz aviobiļetei biznesa klasē. Ko tad no citiem var gribēt. No šī izriet apakšsecinājums - uz Latviju jāpārceļ visādi Eiropas kantori. Pie mums ir drošāk un svaigāks gaiss. Būs jaunas darba vietas, infrastruktūra, patēriņa pieaugums, Latgales atdzimšana…. kā parasti.

Piektais secinājums. Pirms vēlēšanām dažādi konsultanti (izņemot Bundžu Jāni) šķendējās, ka nav nekāda jēdzīga piedāvājuma, ka nav saprotama mesidža (latv. - banāns), ka nauda nezin no kurienes... Rezultāts biļetenos.

To ņemot vērā, jau no šīs dienas nepieciešams uzsākt masīvu labo darbu un pareizo cilvēku cildināšanas kampaņu. Nav garantēts, ka tas rudenī nesīs interesantas pārgrozības. Bet, ja nemēģināsim, tad nenesīs noteikti.

Lūdzu izbeigt sarunāties un svaidīties ar tomātiem un olām!!! Jums nav nekādu tiesību čīkstēt, ja paši uz vēlēšanām negājāt. Tāpat nav tiesību čīkstēt, ja gājāt. Labi dzīvojam, bet nevienam tas nav jāzina.

*ļoti neatkarīgs konsultants

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nekad nesaki nekad

Daļā Lielbritānijas 2. maijā ir gaidāmas pašvaldību jeb vietējās vēlēšanas, kuras konservatīvo neveiksmes gadījumā draud ar problēmām britu premjeram Riši Sunakam. Tostarp, kā vēsta izdevums Fina...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē