Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Kaimiņš pārdomās par biedrības vai partijas veidošanu

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš atturīgi komentē iespēju nākotnē piedalīties kādas biedrības vai partijas veidošanā. Viņš norāda uz ''domu aizmetņiem'' šajā jautājumā, taču uzsver, ka pašlaik šāds jautājums ir pāragrs.

Kaimiņš 16.decembrī paziņoja, ka izstājas no Latvijas Reģionu apvienības (LRA) Saeimas frakcijas.

Taujāts par iespēju veidot jaunu politisko spēku, deputāts smaidot aicināja vispirms ļaut nosvinēt Ziemassvētkus un Jauno gadu. ''[Tad jau] redzēs - visādi domu aizmetņi man ir,'' minēto varbūtību komentēja politiķis. Kaimiņš gan akcentēja, ka neplāno veidot ''savu spēku'', bet runa varētu būt par ''jaunu spēku''.

''Tas nebūs "mans spēks", tas būs "jauns spēks". Ir visas šīs "viena cilvēka" partijas - tas nestrādā. Tai jābūt tautas kustībai, kurā iesaistās sabiedrība,'' akcentēja politiķis. Viņam ir domubiedri, kas būtu gatavi iesaistīties. Tomēr sīkākus komentārus deputāts atturējās sniegt, norādot, ka tikai vakar izdarījis izvēli par izstāšanos no LRA un tagad būtu jāsagaida valdības izveidošana. Kaimiņš arī aicināja vispirms sagaidīt Jauno gadu un neskriet notikumiem pa priekšu.

Politiķis norādīja, ka viņam nav plānu pašlaik pieslieties kādai no esošajām partijām.

Kā ziņots, Kaimiņš paziņojumā par izstāšanos no LRA frakcijas skaidro, ka šādu lēmumu pieņēmis, jo LRA frakcijas vadība esot kļuvusi par Vienotības līderes Solvitas Āboltiņas dedzīgāko atbalstītāju viņas cīņā par premjera amatu.

Tāpat Kaimiņam nav saprotama LRA veidojošo partiju politika. "Apvienības partijas pārstāv pretējas ideoloģijas, un dažkārt liekas, ka tās vieno biedru neapmierinātība un atsevišķu politiķu karjeras ambīcijas."

Politiķis arī norādīja, ka pēc Ventspils mēra Aivara Lemberga viņam paustajiem apvainojumiem un publiskas prasības no viņa "atbrīvoties" nav sekojusi frakcijas reakcija, kas Kaimiņam liek domāt, ka partija piekritusi Lemberga vērtējumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Meklējot atbildīgos, jāsāk ar Āboltiņu

Jaunās Vienotības toreizējais ģenerālsekretārs Artis Kampars 12. Saeimas vēlēšanu naktī uzstājīgi lūdzis IT kompānijai SOAAR, kura gadiem ilgi gādāja par vēlēšanu tehnisko norisi, lai tās vadītājs Re...

Viena uzņēmuma likums

Absolūtā triecientempā valdībai un Saeimai "cauri tika izdzīti" grozījumi Likumā par budžetu un finanšu vadību, kas paredz valstij iespēju iegādāties jaunemitētus fiksēta ienākuma vērtsp...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē