Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Klementjevs: Valdība rudenī kritīs

Valdībai nav jaunu ideju, tā ir sevi izsmēlusi un rudenī valdība visticamāk kritīs, trešdienas rītā intervijā LTV sacīja Andrejs Klementjevs (Saskaņa).

Viņaprāt pēc vēlēšanām valdība nav izpildījusi solījumus un nav izdarījusi neko jaunu. Klementjevs atgādināja, ka nav sakārtota pensiju sistēma, tāpat nav izpildīts solījums par to, ka 2016. gadā samazinās ienākumi nodokli.

"Valdība šodien runā par prezidentu un aizsardzību, bet mazāk rūpējas par cilvēku," norādīja Saskaņas pārstāvis, piebilstot, "ka uz rudeni jāmeklē jauna valdība".

Klementjevs arī pārliecināts, ka ar to arī rēķinās koalīcija, viņaprāt, šobrīd kuluāros tiek vairāk runāts par jauno premjeru un jaunās valdības sastāvu vairāk kā par prezidenta amata kandidātu.

Ar Saskaņu šobrīd gan neviens nav konsultējies par jauno valdību.

Klementjevs intervijā arī norādīja, ka arī Saskaņai ir savi kandidāti, taču partija esot gatava "dot iespēju" koalīcijas kandidātiem, jo arī tiem ir potenciāls. Par Raimonda Vējoņa (ZZS) kandidatūru viņš gan bija kritisks, norādot, ka ir “dīvaini”, ka valstī viss kārtībā, bet par prezidentu virza personu, kas saistīts ar aizsardzību, "kara ministru".   

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē