Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Latkovskis: KNAB jāvada "uzlecošai zvaigznei" no izmeklētāju vidus

Koalīcijai jāmeklē jauns Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītājs, turklāt tam jānāk no izmeklētāju vidus, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam _Rīta Panorāma _pauda Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājs Ainars Latkovskis (Vienotība).

Pašreizējais vadītājs Jaroslavs Streļčenoks amatā ir jau vairāk nekā četrus gadus (no 2011.gada 17.novembra), un, pēc Latkovska domām, ja gribam noķert "lielās zivis", nākamajam vadītājam jābūt no izmeklētāju vidus."[KNAB jāvada cilvēkam no] tādu labu izmeklētāju vidus, kuriem karjeras līkne ir augšupejoša, kuri kļuvuši par nodaļu vadītājiem Valsts policijā, Drošības policijā, citās drošības struktūrās. Ja mēs gribam rezultātu, tam ir jābūt profesionālam izmeklētājam, kuram ir pieredze, kuram ir oža uz noziegumu atklāšanu. Ja mēs negribam, tad Igaunija un citas valstis iztiek bez atsevišķa korupcijas apkarošanas biroja. Taču, ja mēs gribam un sabiedrība grib, lai tiktu noķertas tieši "lielās zivis", kas pašlaik netiek ķertas, meklējam uzlecošo zvaigzni," pauda Latkovskis, piebilstot, ka "tādas atrast Latvijas drošības struktūrās var".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Absurda karaļi

Daudzām problēmām apkrautās valsts kapitālsabiedrības Pasažieru vilciens (PV) vadība pirmšķietami nolēmusi vēl pamatīgāk nostiprināt savu apsmiešanas objekta statusu.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē