Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Lembergs aicina Sprūdžu neurbināt degunu un iesaka sēdēt mājās

Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs (Latvijai un Ventspilij), komentējot Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Edmunda Sprūdža vēlmi samazināt deputātu skaitu pašvaldībā, aicina ministru nodarboties ar svarīgākām lietām un izteicies neticami daiļrunīgi, atsaucoties uz interviju interneta vietnē ventasbalss.lv, raksta db.lv.

«Jūs zināt, sēž Sprūdžs, urbina degunu, vai ausi, vai kasa galvu un domā - mēs esam Reformu partija, mums kaut ko vajag reformēt. Nu, protams, ooo, deputātu skaits. Kruta skan. Bij 13, ja būtu 12 tā būtu baigā reforma, bet - ja 11, mmmmm, es būtu lielākais reformētājs pasaulē. Vispār vajag noreformēt vienkārši līdz vienam deputātam, viens deputāts, to, ko ievēl, tas ir viens deputāts. Citiem vārdiem, nu ko mocīties ar tiem pārējiem. Tāpēc es aicinu Sprūdžu neurbināt degunu, vai nekasīt ausi, vai nekasīt galvu, ir svarīgākas lietas reģionālajā attīstībā, vides politikā, pašvaldību darba pilnveidošanā,» norāda Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs.

Lembergs pieļauj, ka deputātu skaitu varētu samazināt Rīgā.

Lembergs gan atzīst, ka pilnīgi piekrīt Sprūdža izteikumiem, ka pašvaldību teritoriālā reforma bijis pilnīgs fiasko un tas tiešām ir risināšanās vērts jautājums: «Taču tas nav viegli atrisināms jautājums. Samazināt deputātu skaitu ir vienkārši, bet reformēt to, kas citas reformas rezultātā iegūts, nav tik vienkārši.»

Kopumā analizējot ministra un viņa partijas darbu Ventspils mērs šoreiz bijis tiešām daiļrunīgs, nebaidoties arī no asākiem salīdzinājumiem. «Bet šitādi aprobežotie... šitādi garā vāji, nu viņi parādās ik pēc brīža, tas nekas jauns nav, nu tas nekas jauns nav,» sūkstījies Lembergs.

«Visus viņus nomest, tās ir šausmas. Kā tikai, zināt, kā kādā sūdu bedrē - tu pajauc un tad tie mēsli uzpeld augšā, tad tās idejas ar visu to smaku nāk ārā, paiet laiks viss atkal nogulsnējas, atkal atnāk viens ideots, šai gadījumā Zatlers, tad sūdi smird, viņš domā, ka tās ir kaut kādas franču smaržas, nekas tur nav no franču smaržām, franču smaržas tiek ražotas no ziediem, ziedu ekstraktiem, nevis no sūdiem, smakas. Jā, nu es tā rupji saku, es atvainojos, protams, bet nu vienkārši cilvēkiem nav, ar ko nodarboties. Labāk Sprūdžam maksātu 2000 latu un lai viņš sēž mājās, auklē bērnus, tas būtu 1000 reiz labāk,» stāstījis A. Lembergs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē