Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

NEPLP: Darbam jaunajā LTV valdē tiks meklēti augsti kvalificēti profesionāļi

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) ir apstiprinājusi nolikumu atklātam konkursam, kurā izraudzīsies trīs Latvijas Televīzijas (LTV) jaunās valdes locekļus - valdes priekšsēdētāju, valdes locekli programmu attīstības jautājumos, kā arī valdes locekli finanšu un tehnoloģiju jautājumos.

Valdes locekļu kandidātiem izvirzītas augstas profesionālās pieredzes, izglītības, svešvalodu zināšanu un reputācijas prasības, kuru izvērtēšana tiks uzticēta profesionālam un neatkarīgam personāla atlases uzņēmumam.

NEPLP priekšsēdētājs Ainārs Dimants norāda: "LTV vadības izvēle vēsturiski ir bijusi apvīta ar dažādiem skandāliem un spekulācijām. Jāteic, ne bez pamata, jo iegūt ietekmi LTV ir mēģinājušas dažādas interešu grupas un politiskie lobiji. Tādēļ NEPLP ir pieņēmusi lēmumu LTV valdes atlasi veikt atbilstoši augstiem pārvaldības standartiem un labai praksei. Ir izstrādāts konkursa nolikums, kas detalizē pretendentu kvalifikācijas kritērijus un prasības. Kandidātu atlase un izvērtēšana tiks uzticēta neatkarīgam personāla atlases uzņēmumam, lai izvairītos no spekulācijām par jebkādu simpātiju vai antipātiju ietekmi un atrastu piemērotus speciālistus. Tas ir īpaši svarīgi, ņemot vērā, ka patlaban norit darbs pie jauna sabiedriskā medija veidošanas. LTV vadībā ir nepieciešami mērķtiecīgi un ar līdera dotībām apveltīti cilvēki - komanda, kas spēj īstenot sabiedriskā medija pārmaiņu vadību atbilstoši 21.gs. prasībām."

Saskaņā ar NEPLP apstiprināto konkursa nolikumu kandidātu pieteikšanās notiks līdz 2013. gada 15. janvārim, savukārt izvērtēšanas process varētu ilgt līdz 2013. gada februāra vidum.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē