Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 31. maijs
Jūsma, Alīda

Pētersone: Pagaidām par Jezdakovas atstādināšanu nelemsim

Visi lēmumi attiecībā uz Nelliju Jezdakovu kā Valsts ieņēmumu dienesta (VID)  ģenerāldirektora ārštata padomnieci tiks pieņemti tikai pēc plašākas un konkrētākas informācijas saņemšanas no KNAB un tās izvērtēšanas, portālam Diena.lv pavēstīja VID ģenerāldirektora pienākumu izpildītāja Ināra Pētersone.

"Neraugoties uz publiskajā telpā izskanējušo informāciju, es tomēr gribētu aicināt  neizdarīt pārsteidzīgus spriedumus, jo process ir tikai sācies un tā gaitā noskaidrosies, par ko tieši ir runa un kādā statusā šajā procesā ir Nelija Jezdakova," norādīja I.Pētersone.

VID amatpersona arī uzsvēra: "Šobrīd iestādes rīcībā nav nekādas plašākas informācijas par aizturēšanas iemesliem vai par statusu, kādā N.Jezdakova aizturēta. Tajā skaitā VID nav saņēmis no KNAB nekādu informāciju par to, ka aizturēšana varētu būt saistīta ar kādu pievienotās vērtības nodokļa izkrāpšanas gadījumu, kā tas izskanējis medijos."

I.Pētersone norādīja, ka viņai personīgi un visam kolektīvam "paziņojums par N. Jezdakovas aizturēšanu ir negaidīts un nepatīkams pārsteigums". "Taču mēs no savas puses esam gatavi sadarboties ar KNAB un likuma ietvaros sniegt visu nepieciešamo atbalstu un informāciju iespējami operatīvai un objektīvai lietas apstākļu noskaidrošanai," atzina I.Pētersone.

Jau vēstīts, ka KNAB ir aizturējis VID bijušo ģenerāldirektori N.Jezdakovu, kurai piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošībaslīdzeklis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ko var, ko nevar deputāti

Tuvojoties Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām, kas Latvijā notiks 8. jūnijā, pavīd politiķu solījumi paaugstināt mūsu sabiedrības labklājību.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē