Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Streļčenoks: Pret mani izvērsta nomelnošanas kampaņa

Atsaucoties uz kārtējo publiski izplatīto nepatieso informāciju, kas pausta bez jebkāda faktoloģiskā pamatojuma, bet kas satur subjektīvus pieņēmumus un izdomājumus, un klaji maldina sabiedrību, Biroja priekšnieks informē, ka viņa ieskatā minētās darbības tiek veiktas, lai iespējami diskreditētu viņu kā valsts varas pārstāvi sabiedrības acīs un mazinātu uzticību viņa darbībai kopumā.

Biroja priekšnieks šo jau ilglaicīgi izvērsto nomelnošanas kampaņu saista ar vēlmi, iespējams, ietekmēt viņu situācijā, kad viņš realizē kā iestādes vadītājs kontroles un uzraudzības funkcijas pār Biroja amatpersonu darbības tiesiskumu, iespējams, cerot tādējādi destabilizēt Biroja vadītāja darbu un tādā veidā, iespējams, cerot izvairīties no atbildības pārkāpumu konstatācijas gadījumā.

Atsaucoties uz klajo izdomājumu, ka: "Streļčenoks vilcinās ar neskaidro iekšējā normatīvā regulējuma problēmu atrisināšanu, divu gadu laikā neapstiprinot jau sen izstrādātos un viņam izskatīšanai iesniegtos dokumentu aprites noteikumus un aktualizētos Darba kārtības noteikumus, kas varētu viest skaidrību par daudziem šobrīd problemātiskiem jautājumiem" Biroja priekšnieks norāda, ka sabiedrībai  acīmredzami ir sniegta nepatiesa

informācija par Biroja iekšējo normatīvo aktu izstrādes nepamatotu kavēšanu un informē, ka minētos normatīvos aktus jau 2012.gada 4.janvārī uzdeva pilnveidot Juridiskās un personālvadības nodaļas vadītājai, šobrīd jau atbrīvotajai no amata, uzdodot izstrādāt grozījumus kārtībā "Dokumentu izstrādāšanas un aprites kārtība", taču līdz šim brīdim šis darba uzdevums nav izpildīts.

Arī grozījumus Biroja darba kārtības noteikumos jau 2012.gada 4.janvārī Biroja priekšnieks uzdeva sagatavot Juridiskās un personālvadības nodaļas vadītājai, šobrīd jau no amata atbrīvotajai, uzdodot sagatavot un iesniegt grozījumus Biroja darba kārtības noteikumos, taču līdz šim brīdim šis darba uzdevums nav izpildīts.

Biroja priekšnieks norāda, ka detalizētāka informācija sabiedrībai un Ministru prezidentam par sūdzībā minēto tiks sniegta pēc informācijas apkopošanas tuvākajā laikā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiskās intrigas

Tikai ar vienas dienas starpniecību varējām vērot divus savstarpēji nesaistītus un reizē saistītus piemērus, kā politiķi ļoti līdzīgas situācijas mēģina izdekorēt sev vēlamā izskatā.

Debates par pragmatismu

Republikāņu kontrolētā ASV Kongresa Pārstāvju palāta pēc gandrīz pusgadu ilgas vilcināšanās acīmredzami iekšpolitisku iemeslu dēļ, saistītu ar gaidāmajām ASV prezidenta un Kongresa vēlēšanām, 20. aprī...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē