Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns
Rozenbergs (attēlā) pagaidām atturējās vērtēt, vai Bunkus nogalināts savas profesionālās darbības dēļ

Advokātu padomi par saņemtajiem draudiem Bunkus nebija informējis

Maksātnespējas administrators un advokāts Mārtiņš Bunkus nebija informējis Zvērinātu advokātu padomi par viņam adresētiem draudiem, aģentūrai LETA pastāstīja padomes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs. Roznebergs informēja, ka Bunkus advokatūrā darbojies desmit gadus, un šajā laikā padome nekādu pārmetumus par viņu nebija saņēmusi. Tāpat pret advokātu nebija sāktas disciplinārlietas. Rozenbergs pauda cerību, ka policija darīs visu iespējamo, lai vainīgās personas tiktu atrastas.

"Mēs patlaban nevaram vērtēt, vai notikušais saistīts ar advokāta vai administratora darbību vai jebkādiem citiem notikumiem, līdz ar to jebkuri citi minējumi par notikušā iemesliem būtu tikai spekulācijas," norādīja Rozenbergs.

LETA jau ziņoja, ka zvērināts advokāts, maksātnespējas administrators Bunkus tika nošauts savā automašīnā Range Rover trešdienas rītā plkst.8.40, pie Meža kapiem, Aizsaules ielā 1, Rīgā.

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (Vienotība) aģentūrai LETA norādīja, ka, visticamāk, notikusi Bunkus pasūtījuma slepkavība, kas saistīta ar viņa profesionālo darbību, bet nevar izslēgt arī citas versijas.

Notikuma vietā redzēta arī kāda furgona tipa automašīna ar tentu, kas neilgi pēc slepkavības tika atrasta degam netālu - pie krematorijas.

Viena no galvenajām versijām ir, ka slepkavība saistīta ar upura profesionālo darbību un iepriekš tā rūpīgi izplānota.

Tāpat policija jau iepriekš sākts kriminālprocess par draudiem Bunkum. Kriminālprocess sākts 2016. gadā pēc iesnieguma un šajā lietā aizdomās turēto nav.

Top komentāri

Buks
B
Zvērināto advokātu padome kopā ar maksātnespējas administratoru un tiesu izpildītāju arodbiedrību saorganizējusi čartera reisu uz Bahamu salām. Ir divas ziņas- labā un sliktā. Labā ziņa- lidmašīna nogāzusies okeānā. Slikta ziņa- esot bijušas brīvas vietas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas