Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ātro kredītu tirgus līderim pelņa kritusies gandrīz uz pusi

Ātro kredītu uzņēmuma 4finance peļņa  2014. gadā ir 4,6 miljoni eiro un salīdzinot ar 2013. gadu, kad 4finance peļņa no saimnieciskās darbības Latvijā sasniedza 7,8 miljonus eiro (septiņus miljonus astoņsimt tūkstošus eiro), peļņas apjoms ir samazinājies par 41%, portālu Diena.lv informēja Jānis Andžāns 4finance komunikācijas konsultants

Samazinājums, kā norāda uzņēmumā, galvenokārt ir skaidrojams ar ierobežojumu stāšanos spēkā 2014. gada, kā arī piedāvājuma piesātinājumu vietējā tirgū. "Esošā ievērojamā konkurence turpina saasināties un diktēt zemas pakalpojumu cenas, salīdzinot ar citām Eiropas valstīm." skaidro 4finance izpilddirektors Toms Jurjevs.

4finance grupas apgrozījums no pamatdarbības Latvijā 2014. gadā bija 40,9 miljoni eiro (četrdesmit miljoni deviņsimt tūkstoši eiro), savukārt nodokļos Latvijas valsts budžetā uzņēmums 2014. gadā ir nomaksājis 8,6 miljonus eiro.

4finance grupa Latvijā nodarbina vairāk kā 300 darbiniekus.

Finanšu nozares uzņēmums 4finance pašlaik strādā 10 valstīs visā pasaulē, informē Andžāns, uzņēmums Latvijā un Ziemeļeiropā apkalpo vairāk kā 4 000 000 klientu. Tā centrālais birojs atrodas Rīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas