Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Braukšanas apstākļus daudzviet apgrūtina apledojuma veidošanās

Pirmdienas rītā braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem autoceļiem daudzviet apgrūtina apledojuma veidošanās un brauktuves tiek kaistītas ar pretslīdes materiāliem, portālam Diena.lv pavēstīja Latvijas Valsts ceļu Satiksmes informācijas centrā. 

Rīgas apkārtnē autoceļš vietām apledojis uz apvedceļiem Salaspils – Babīte un Baltezers - Saulkalne. Ventspils virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus posmos Rīga – Kūdra un Usma - Ventspils. Liepājas virzienā posmos Rīga – Apšupes krustojums un Annenieki - Saldu.

Latvijas Valsts ceļi informē, ka Jelgavas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir līdz pat Lietuvas robežai. Savukārt Bauskas virzienā apledojuma veidošanās vietām apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Rīga - Iecava.

Daugavpils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmos Rīga – Ogre un Lielvārde - Pļaviņas. Veclaicenes virzienā - posmos Rīga – Līgatne un Raunas pagrieziens - Vireši.

Valmieras virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmos Murjāņi – Braslas tilts un Stalbe - Strenči, Ainažu virzienā apgrūtināta braukšana ir visa posma garumā. 

Uz reģionālajiem autoceļiem apledojuma veidošanās vietām apgrūtina braukšanas apstākļus Jelgavas, Ogres, Rīgas, Aizkraukles, Dobeles, Ventspils un Madonas apkaimēs. Brauktuves apstrādā ar pret apledojuma materiāliem.

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, Latvijas Valsts ceļi aicina autovadītājus izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri. Autoceļu pārvaldītājs atgādina, ka ziemas uzturēšanas līmenis dažādas nozīmes autoceļiem ir atšķirīgs un ceļa stāvoklis ziemas laikā var mainīties ļoti strauji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas