Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Covid-19 apstiprināts kādam autobusa Rīga-Liepāja pasažierim

Veicot epidemioloģisko izmeklēšanu, atklāts, ka pasažieris, kuram apstiprināts Covid-19, piektdien, 14.augustā, pārvietojies ar autobusu maršrutā Rīga-Liepāja ar reisa numuru 7937, informē Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC).

Minētais autobuss izbrauca no Rīgas piektdien plkst.15.25 un iebrauca Liepājā plkst.18.30.

Visiem pasažieriem, kas brauca minētajā reisā SPKC aicina sazināties ar SPKC epidemiologu pa tālruni 67 271 738, lai izvērtētu inficēšanās risku un saņemtu ieteikumus turpmākai rīcībai. Ja tiek novēroti saslimšanas simptomi, jāsazinās ar savu ģimenes ārstu un jāveic Covid-19 tests.

Centrā atgādina, ka ikvienam ir iespēja veikt valsts apmaksātu Covid-19 testu arī tad, ja nav saslimšanas simptomu. Iepriekš ir obligāti jāpierakstās, zvanot uz tālruņa numuru 8303 darba dienās laikā no plkst.8 līdz 20, sestdienās laikā no plkst.9 līdz 15 un svētdienās laikā no plkst.9 līdz 12.

Šādos gadījumos ātrāk uzzināt, ka esi bijis kontaktā ar Covid-19 slimnieku var palīdzēt lietotne Apturi Covid. Izmantojot lietotni, būs iespējams savlaicīgāk izolēties, lai neapdraudētu ģimeni, kolēģus, draugus un pārējos iedzīvotājus.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas