Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte
VK revīzijā secināts, ka mērķtiecīgāk jāstrādā pie melno punktu likvidēšanas

Jāuzlabo ceļu satiksmes drošība

Valsts kontrole (VK) revīzijā ceļu satiksmes drošības jomā atklājusi virkni nepilnību, kas neļauj straujāk samazināt ceļu satiksmes negadījumos bojā gājušo un smagi cietušo cilvēku skaitu. Trūkst precīzas informācijas par negadījumiem, mērķtiecīgākas tā saukto melno punktu likvidācijas, kampaņu analīzes un pietiekamas satiksmes dalībnieku kontroles. Atbildīgās iestādes to nenoliedz, bet norāda jau uz paveiktajiem darbiem.

Top komentāri

Šī ir slazdu valsts, kas barojas ne
Š
Žēl, bet pospadomju Latvijā pie varas ir sodītkāri mazohisti. Viņi veido slazdu valsti, kas barojas no nesakārtotības
44
4
visvairāk trūkst paskaidrojumu pēc piedzērušos policistu izraisītajām avārijām, tā piemērs, pirms mēneša uz Grobiņas Rucavas ceļa nepilnu km pirms Bārtas , bija negadījums , frontālā sadursme, kurā bojā gāja 3 cilvēki , negadījumā bija iesaistīts policists, tā arī līdz šai dienai nav publiski izskaidrots avārijas cēlonis, kad citkārt pēc negadījumiem , kad tajos nav iesaistīti policisti , skaidrojums tiek dots tūlit, tik un tik promiles bijuša avārijas izraisītājā , turpretim mentam analīzes taisa gadiem, vai tas nav kuriozs?
Pravietisnejaukais
P
Miers ar jums! Ceļu policija, tāpat kā citi specdienesti nekontrolē visu. VISU kontrolē Dievs Tas Kungs. Cilvēku centieni KONTROLĒT VISU ir viens no iemesliem, kāpēc notiek NEIZSKAIDROJAMAS lietas. Policijai būtu jāsaprot, ka tai ir atvēlēta grēkāža loma uz ko uzvelt atbildību. Ja policija šo saprastu , tā NECENSTOS BEZ JĒGAS un bieži vien hiperaktivitāšu vietā izvēlētos NEDARĪT NEKO. KAUT KO ATSTĀJIET DIEVAM!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas