Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jūrmalā jaunieši reibumā uzbrūk taksometra vadītājam un policistiem

Jūrmalā divi jaunieši alkohola reibumā uzbrukuši taksometra vadītājam un pretojušies policistiem, sperot ar kājām, lamājoties, saplēšot policista formas tērpu un nodarot arī miesas bojājumus.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijā, otrdien, 4.augustā, ap pulksten 21.30 Rīgas Jūrmalas iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz Dubultu prospektu, kur kādam taksometra vadītājam uzbrukuši divi vīrieši. Netālu no izsaukuma vietas atradās iecirkņa kriminālpolicisti, kuri nekavējoties devās pie cietušā.

Cietušais pastāstīja, ka Mellužos uzņēmis braucējus un abi vīrieši bijuši diezgan stiprā alkohola reibumā. Viens no viņiem visu laiku šoferi bakstījis un raustījis aiz rokas, un uz šofera aizrādījumiem nav reaģējis. Tad kādā brīdī vīrietis no aizmugures sācis šoferi žņaugt, pēc kā vadītājs apstājies. Agresīvais vīrietis izkāpis no automašīnas, izvilcis vadītāju ārā un sācis sist. Pēc brīža no auto izkāpis arī otrs iereibušais vīrietis, kurš pievienojies pirmajam uzbrucējam, turot šoferi, kamēr otrs sitis. Pēc tam agresīvais vīrietis sācis spārdīt taksometra durvis un nolauzis spoguli. Tad abi vīrieši metušies bēgt, bet šoferis par notikušo paziņojis likumsargiem.

Policisti kopā ar cietušo apsekoja tuvāko teritoriju un aptuveni 200 metrus tālāk vīrietis norādīja uz pāridarītājiem.

Likumsargi vīriešus mēģināja aizturēt, bet aizturēšanas brīdī viņi nepakļāvās un pretojās, tādēļ policisti viņu aizturēšanā pielietoja fizisku spēku. Iecirknī mēģinot noskaidrot abu vīriešu personības, agresija un nepakļaušanās no aizturēto puses turpinājās, tāpēc likumsargi atkārtoti pielietoja nopietnu fizisku spēku. Agresīvie vīrieši policistiem spēra ar kājām, lamājās un saplēsa policijas darbiniekam formas tērpu, kā arī nodarīja miesas bojājumus.

Vēlāk policistiem izdevās noskaidrot, ka aizturētie ir 1991.gadā dzimuši vīrieši. Viens no aizturētajiem jau iepriekš sodīts par zādzību ar iekļūšanu un par uzbrukumu policijas darbiniekiem.

Vienam no aizturētajiem konstatēts 2,33 promiļu alkohola reibums, bet otram - 1,37 promiles.

Pret abiem aizturētajiem sākti kriminālprocesi par huligānismu, un par pretošanos varas pārstāvim. Tāpat sākta administratīvā lieta par sabiedriskās kārtības traucēšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas