Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kurzemē vīrietis izkrīt no trešā stāva balkona; smagas traumas guvuši vēl vairāki

Aizvadītajā diennaktī mediķi snieguši palīdzību kādam vīrietim, kurš izkritis no trešā stāva balkona, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša. Smagas traumas guvuši vēl vairāki cilvēki.

Negadījums noticis Kurzemē, kur 53 gadus vecs vīrietis izkritis pa trešā stāva balkonu un guvis vairākas smagas traumas - mediķi konstatējuši mugurkaula traumu, iespējamu ribu lūzumu, kā arī citu ķermeņa daļu savainojumus.

Tāpat mediķu aprūpē nonāca kāds 39 gadus vecs vīrietis Kurzemē, kurš atmuguriski kritis pa kāpnēm uz flīžu grīdas. Kritiena rezultātā vīrietis guva nopietnu galvas traumu ar iespējamiem kaulu lūzumiem.

Tāpat mediķu palīdzība bijusi nepieciešama kādai sievietei, kura, darbojoties ar ripzāģi, smagi traumējusi sev roku. Negadījums noticis Vidzemē, kad 73 gadus veca sieviete ar ripzāģi zāģējusi malku un iegriezusi sev rokā, gūstot nopietnas traumas.

Cietusī tika nogādāta mediķu aprūpē ar rokas pirkstu kaula lūzumiem, viena pirksta daļēju un cita pirksta pilnīgu amputāciju.

Savukārt Kurzemē kādam 34 gadus vecam vīrietim metināšanas cehā uz pēdas uzkritis vairāku simtu kilogramu smaga metāla konstrukcija. Vīrietis ar pēdas kaula lūzumu tika nogādāts slimnīcā.

Tāpat slimnīcā tika nogādās uz ceļa iemidzis iedzēris vīrietis. Negadījums noticis Zemgalē, kur garāmbraucēji pamanīja ceļa malā guļošu cilvēku. Mediķi konstatēja, ka 52 gadus vecais vīrietis bijis alkohola reibumā un uz ceļa gulējis ilgāku laiku. Cietušais ar ķermeņa atdzišanu tika nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1007 izsaukumiem, no tiem 204 bijuši saistīti ar dažāda veida traumām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas