Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ķuzis prognozē, ka Bunkus slepkavas aizturēs vai vismaz noskaidros

Advokāta un maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavas izdosies aizturēt vai vismaz noskaidrot nodarījuma apstākļus, ceturtdien intervijā Latvijas Radio raidījumā Krustpunktā pieļāva Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.

Jau sākotnēji bijis skaidrs, ka šī bijusi pasūtījuma slepkavība un tās sarīkošanā iesaistījušies pietiekami daudz cilvēku ar, visticamāk, priekšzināšanām un saistību ar organizēto noziedzību. Izmeklēšana turpinās trīs dažādos virzienos, klāstīja Ķuzis. Izmeklētājiem jāstrādā ar tik apjomīgu datu daudzumu, ar ko viens darbinieks varētu strādāt pat piecus gadus. Tāpat notiek sadarbība ar vairākām valstīm.

Izmeklēšanas rezultēsies ar konkrētiem secinājumiem, prognozēja Valsts policijas priekšnieks.

"Šeit noteikti jārunā par diviem risinājumiem. Protams, šādās lietās cilvēki mēdz, policijai tuvojoties mērķim, kaut kur pazust. Šai lietai es prognozēju divus iznākumus. Pirmais - mums būs ļoti veiksmīga realizācija un aizturēšanas, vai otrs, ka mēs zināsim, kas, par ko un kā, bet diemžēl [slepkavības realizētāji netiks notverti]," teica Ķuzis.

Viņš arī solīja, ka sabiedrība, ņemot vērā slepkavības rezonansi, uzzinās par lietas virzību, taču kriminālprocesa materiālu detaļas izpaust gan nevarēs.

Jau vēstīts, ka maksātnespējas administratoru Mārtiņu Bunku nošāva 30. maija rītā Mežaparkā, Aizsaules ielā, pie Rīgas Brāļu kapiem, kad viņš tur brauca savā auto. Notikuma vietā redzēta arī furgona tipa automašīna ar tentu, ko vēlāk atrada sadedzinātu netālu no notikuma vietas. Turpat atrada arī statīvu, kas varētu būt izmantots slepkavības izdarīšanā.

Izmeklētāju sākotnējā versija ir, ka slepkavība saistīta ar Bunkus profesionālo darbu advokāta vai maksātnespējas administratora amatā.

Top komentāri

Tukša
T
runāšana. Nekas policijai nesanāks, jo arī tiesneša Laukrozes slepkavības lietā un advokāta Platača pazušanas lietā policija neko nespēja izdarīt.
rekur
r
Pasūtijuma slepkavības. Bunkus, Platacis, Laukroze, Rība, Krēmers, Mačugins, Selga un vēl 3 lpp. varētu pierakstīt. Un ko policija noskaidroja?
Kas
K
Ķuzi ! Beidz staigāt pa koridoru no viena kabineta uz otru ar tām bulciņām un kafiju. ( pats vakar redzēju, un ne pirmo dienu). Sāc strādāt !!!!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas