Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Latvijā pašreiz jūtas drošāk

Ar jaunā koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19 saslimušo skaits Latvijā pagaidām pieaug salīdzinoši lēnā tempā un vienmērīgi. Pretēja aina Eiropā paveras Itālijā un Spānijā, kur saslimušo skaits ik dienas joprojām pieaug par vairākiem tūkstošiem. Arī citviet pasaulē Covid-19 izplatība šobrīd ir visai grūti kontrolējama. Šādos apstākļos vairāki ārvalstu studenti, kuri šajā semestrī Latvijā studēja apmaiņas programmā Erasmus+ , izvēlējušies palikt šeit, nevis atgriezušies dzimtenē. Lai gan pašreiz nav zināms, kad tiks atjaunoti starptautiskie pasažieru pārvadājumi, daudzi ārvalstu studenti šādu lēmumu pieņēmuši, jo uzskata, ka Latvijā šobrīd ir drošāk

Top komentāri

Dostojevskis
D
Nenoliedzami, ka Latvijā ir drošāk. Ikviens, kurš redzējis pie Pompidū centra čurājošus nēģerus, to apliecinās. Rīga ir piecreiz tīrāka par Parīzi, un iedzīvotāju blīvums mums ir piecreiz mazāks. Prāta arī, es ceru, piecreiz vairāk.
ha, ha
h
Filipīnās, kur saslimstības blīvums ir 11 reizes mazāks nekā Latvijā, armijai un policijai pavēlēts uz vietas nošaut karantīnas pārkāpējus.
444
4
Kad 2008. gadā bija krīze, visi brauca projām, tad tagad cieņas pēc pret Latviju - sēdiet savās Anglijās, Vācijas un sazin, kur vēl. LATVIJAI JŪS NEESIET VAJADZĪGI. TĀPAT KĀ PIRMS DAUDZIEM GADIEM LATVIJA JUMS. Ja ne patiesi, tad godīgi gan.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas