Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvija pēdējā vietā Eiropā metastātiskas melanomas ārstēšanā

Pasaulē pēdējos 10–20 gados onkoloģisko slimību ārstēšana ir būtiski uzlabojusies, pateicoties efektīvākiem jaunas paaudzes medikamentiem – mērķterapijai. Ir izstrādātas un pieejamas ļoti efektīvas zāles, kas ne tikai palielina izdzīvošanas rādītājus, bet tām ir arī ievērojami mazākas blakusparādības; tas vēža slimniekiem ārstēšanās laikā ļauj saglabāt labu dzīves kvalitāti. Turklāt daudzas jaunās zāles var lietot orāli, tas samazina laiku, kas pacientiem jāpavada slimnīcā, tādējādi tiek samazinātas arī hospitālās izmaksas.

Top komentāri

Gerda
G
Vai tad Latvijas presume, valdibam, ieredniem, deputatiem rup Latvijas iedzivotaju veseliba??? Kapec Latvija zurnalisti izliekas par idiotiem un raksta tuksas runas, bet neraksta, newel trauksmi par to tragediju, postu kads Latvija valda pedejso 27. gadus, par to kada lila nabadziba, pazemojuma, slimibas dzivo lielaka dala Latvijas iedzivotaju? Latvija cilveki ir loti, loti slimi, politiki, prezidwenti, ieredni, ministri, deputati ir psihiski selimi, patalogiski zagli, banditi, bet darba cilveki ir fiziki izdziti un nomociti.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas