Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Martinsonam būs jaunas apsūdzības

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Nodokļu un muitas policijas pārvalde gatavojas nosūtīt Ģenerālprokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai būtiskāko epizodi tā dēvētajā būvnieku lietā, beidzot uzrādot apsūdzības naudas atmazgāšanā un nodokļu apiešanā arī miljonāram Mārim Martinsonam, kuram šogad jau celtas citas apsūdzības skaļajā Latvijas Bankas prezidenta Ilmāra Rimšēviča kukuļņemšanas lietā.

Top komentāri

opā
o
Tautas zināšanai, jaunu lietu ierosināšana nozīmē likumīgu bezgalīgu izmeklēšanas apli, jo viena lieta atsauksies uz otru lietu, kuras protams būs saistītas. Lembergam jau līdzigā stāstā pagājuši vairāk kā desmit gadi, dažam jau noilgums, šeit visdrīzāk būs tāpat. Ja policija nespēj atrisināt krimināllietas vairāku gadu garumā, kur ir visi pierādījumi, tad šis ir jauns nebeidzamais stāsts! JEBKURU lietu var vilkt bezgalīgi! Muļķu zeme!
Jūrmalā bez kukuļa kā pret sienu!
J
Pašvaldības vadītājs dzērājs, narkomāns, azartspēlnieks un izspiedējs uz neskaidriem noteikumiem iemitināts miljonāra apartamentos, kas, mahinējot ar zemes un ēkulietošanas mērķiem, daļēji uzcelti uz valsts zemes, ko pašvaldība par sviestmaizi "pārdevusi" miljonāram un mājokļa iekārtošanai tikai vienu paklāju pērk par 17 tūkstošiem euro. Uzsākti trīs kriminālprocesi, vet viņa aizmugures organizācija ZZS tos ir nobremzējusi. Un prokuratūra tik rosina jaunas lietas, kuras atkal iestrēgs. Lai nolādēta tāda kārtība un visi, kas to atbalsta!
Margarēta
M
Viņa smagi slimā sieva aizvien turpinās "vadīt" departamentu Tieslietu ministrijā? Mēs aizvien maksāsim viņai slimības lapas mēnešiem ilgi? Vai līdz ar Rabarbera un neonacisteļa Iesalnieka aizvākšanu no Tieslietu ministrijas, tiks aizvāktas arī smagos noziegumos apsūdzētu personu laulenes?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas