Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

No septembra būs izmaiņas vairākos Pierīgas autobusu maršrutos

No 1.septembra būs izmaiņas maršrutā Nr.5432 Rīga-Rāmava-Baloži, Nr.5034 Rīga-Olaine, Nr.5171 Rīga-Pavasari-Virši, Nr.5433 Rīga-Jaunmārupe, Nr.5435 Rīga-Mārupe, Nr.6779 Rīga-Daugmale un Nr.6991 Rīga-Tekstilnieks, informēja Autotransporta direkcija.

Izmaiņas veiktas, pielāgojot autobusu kustības sarakstu pasažieru pārvietošanās paradumiem, kā arī uzlabojot ērtības, kas saistītas ar pieturu atrašanās vietu Rīgā.

Maršrutā Rīga-Rāmava-Baloži, Rīga-Olaine un Rīga-Pavasari-Virši tiks mainīts gan esošo reisu izpildes laiks, gan atvērti jauni reisi, gan atsevišķās dienās samazināts to skaits. Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus pirms brauciena atkārtoti pārbaudīt aktuālo autobusa kustības sarakstu mājaslapā atd.lv sadaļā "Kustības saraksti" vai portālā 1188.

Papildus tam maršruta Rīga-Jaunmārupe un Rīga-Mārupe autobusu galapunkts atradīsies pieturā Rīga (Elizabetes iela), kas atrodas Satekles ielā (līdz šim galapunkts atradās pieturā Rīga (Prāgas iela)). Savukārt maršruta Rīga-Daugmale un Rīga-Tekstilnieks autobusu galapunkts atradīsies pieturā Rīga (Prāgas iela), kas atrodas pretī Rīgas starptautiskajai autoostai (līdz šim galapunkts atradās Rīgas starptautiskajā autoostā).

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta - pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas