Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Pirkumu grozi kļūst pilnāki

Neraugoties uz iedzīvotāju skaita sarukšanu, kas samazina arī patērētāju skaitu, mazumtirdzniecības apjoms Latvijā turpina pieaugt, ko ekonomisti skaidro ar iedzīvotāju ienākumu palielināšanos. Turklāt atsevišķās mazumtirdzniecības jomās lielāku apgrozījumu veicina arī uz Latviju atbraukušie tūristi. Septembrī kopējais mazumtirdzniecības apjoms, rēķinot salīdzināmajās cenās (tātad atrēķinot inflācijas ietekmi), pret iepriekšējā gada atbilstošu mēnesi pieauga par 3,5%, bet oktobrī – par 2,4%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati.

Top komentāri

Pēteris Eglītis
Viss ir tik labi, ka cilvēki joprojām pamet LV.... Gāzi grīdā, tikai jāpaņem jauns kredīts, Nemuļķojiet tautu ar savu statistiku.
Enģeļa viesis
E
Diena varēja publicēt kaut vienu patiesu interviju un es būtu pirmais kas būtu gatavs sniegt interviju par situāciju, jo reāli situācija Latvijā pasliktinās. Jā mēs pieradām ka ir slikti, bet ar cerību, bet reāli cerības nav.
Enģeļa viesis
E
Reāli ir tā ka konstanti maz iepērkos un mekleju tikai atlaides un pamat preces. Bieži eju uz attāliem veikaliem tad uz vienu tad uz otru, lai dabūt pārtikas preces lētāk. Laimīgās zemes nav :))) un nav arī cerību. Ja pirms dažiem gadiem vēl bija saglabājusies cerība, tad tagad ir skaidrs kādā bedrē esam, jo tiek kam ir tie cenšas atpūsties kūrortos, kamēr muļķi pa ziemu strādā - atbrauc tikai kad kaut kas konkrēts. Vadības arī nav jo principa valsts arī nav.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas