Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Sāk saprast, ka bez licencēm nedrīkst

Aizvadītā gada vasarā Ogres tiesā pirmo reizi Latvijas vēsturē personai tika piespriests kriminālsods par nelikumīgu televīzijas satura retranslāciju. Tiesas spriedums paredz 200 stundu piespiedu darbu un noteikta mantiskā kaitējuma atlīdzību cietušajiem – TV3 un LNT. Biedrības Par legālu saturu! izpilddirektore Dace Kotzeva norāda, ka 2018. gadā 20 000 iedzīvotāju ir pārtraukta nelegālā televīzijas satura piegāde. Pērn tika aizsākta sociālā kampaņa Nemāni sevi – Tu zodz! ar mērķi uzrunāt nelegālo satelītu pieslēgumu lietotājus.

Top komentāri

Irlielāmērāticams
I
ka nelikumīgi iegūt televīzijas raidījumu saturu , tādu, kāds tas ir šobrīd... ir tas pats, kā ielauzties svešā īpašumā un nozagt suņa sūdu!
Krējums Saldais
K
Manuprāt, jautājuma nostādne ir pārāk virspusēja. Reklāmu devēji gatavi maksāt, lai es skatītos kontentu, sponsorē aplikācijas, lai tikai skatītos kontentu, LTV rāda reklāmas vienu pēc otras, TV6 vakar internetā solīja rādīt Lat-Melnk basketbolu, pēc 12 reklāmas minūtēm nācās to visu amputēt un TE pēkšņi viens izlien un saka MAKSĀ par to, ka skaties. PAR KO? Uzskatu, ka visādiem Baltkomiem, LTV u.c. ir jāpiemaksā saviem skatītājiem, par to ko rāda. Ja nē, sorry - jaunatne izvēlas Instagram..
Ass
A
Cien valsts policija varbut sāksiet ar viedo ierīču konfiscēšanu no tirdzniecības vietām ,ta sakot no saknēm ,pec tam piestādiet rēķinus viediericu ražotajiem utt. Visas viedierices kurās var izmantot netu ir potenciālas televīzijas programmu zadzejas!Varbut labak aizliegt Lv medijiem translēt interneta?Cik tālu iesit cilvēku brīvības un demokrātijas apkarošanā?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas