Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Saldū sestdienas vakarā - Līgo svētku lielkoncerts

Sestdien, 23.jūnija vakarā Saldus Kalnsētas parka estrādē norisināsies Līgo svētku lielkoncerts ar jaunu muzikālu komēdiju, lielo tautas sadziedāšanos, Raimonda Paula mūziku un Līgo nakts balli, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatoru pārstāve Ilze Trumpe.

Plkst.19 notiks pirmizrāde brīvdabas muzikālai komēdijai Naudas koks, kas veidota pēc Vizmas Belševicas darba un filmas Tās dullās Paulīnes dēļ motīviem. Par izrādes muzikālo noformējumu rūpēsies kapela Bumerangs, bet lomās iejutīsies Gunārs Placēns, Jānis Jarāns, Dainis Porgants, Jūlija Ļaha, Regīna Devīte, Inese Ramute un citi aktieru. Režisors - Ivars Lūsis.

Plkst.21 sāksies lielā tautas sadziedāšanās, kur virsdiriģenta Ivara Cinkusa piedalīsies Saldus novada kori un Saldus novadā atpazīstamas personības. Skanēs iemīļotākās latviešu dziesmas, kas īpaši piemērotas Līgo svētku noskaņai, tostarp Saldus autoru dziesmas, kā arī Čikāgas piecīšu skaistākās dziesmas Lorijas Vudas izpildījumā.

Plkst.22 jauno koncertprogrammu Raimonda Paula dueti izpildīs Veronika Plotņikova un Marts Kristiāns Kalniņš grupas Autobuss debesīs mūziķu pavadībā. Koncertprogrammas pamatā ir agrīno 70.gadu Raimonda Paula dziesmas un dueti, kurus savulaik izpildīja Nora Bumbiere un Viktors Lapčenoks. Repertuārā ir gan mazāk zināmas un sarežģītas kompozīcijas, gan arī plaši pazīstami un tautā iemīļoti skaņdarbi.

Plkst.23 sāksies Līgo nakts balle, kurā spēlēs grupa Autobuss debesīs un kapela Bumerangs, bet ar jautrām dejām izklaidēs dīdžejs Japānis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas