Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Salu tilta remontam plāno 9,9 miljonus eiro; vairāk tiks arī ceļiem

Rīgas dome (RD) nākamā gada budžetā ieplānojusi 9,9 miljonus eiro jau ilgāku laiku kritiskā stāvoklī esošā Salu tilta remontam, tāpat Rīgā turpināsies ceļu remonti, pirmdien vēsta laikraksts Diena.

Pirmā informācija par 2014. gada budžetu, kuru publiskojusi Rīgas dome, liecina par vēlmi palielināt ieņēmumu daļu par 0,8%. Balsojums par budžetu plānots 17. decembrī. Atšķirībā no iepriekšējo gadu prakses, kad opozīcija pārmet domes vairākumam viņu priekšlikumu ignorēšanu, vairāki Nacionālās apvienības Visu Latvijai!-TB/LNNK (NA) ierosinājumi šoreiz ņemti vērā, bet Vienotība vēl cer uz sarunu ar mēru.

Bez jau minētā Salu tilta remonta un salīdzinoši lielāka finansējuma ielu remontam (6,4 miljoni eiro) pie galvenajiem izdevumiem tiek minēti 22 miljonu eiro ieguldījumi skolās un bērnudārzos. Sociālo māju būvniecībai Imantas 8. līnijā plānots novirzīt 5,2 miljonus eiro, bet ēkas Lubānas ielā 17a pielāgošanai sociālai programmai - 0,3 miljonus. Pašvaldība arī nākamgad turpinās iekškvartālu piebraucamo ceļu remontu, piešķirot tam 5,7 miljonus eiro. Budžeta atlikums uz šā gada beigām plānots ap 40 miljoniem latu, bet N. Ušakovs Dienai pieļāva, ka tas varētu samazināties.

Visu rakstu Vairāk dos ceļiem un tiltiem lasiet pirmdienas laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas