Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Strīds par sniega krabju zveju ir Norvēģijas suverenitātes jautājums. Saruna ar Norvēģijas vēstnieku Latvijā

Par Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) 25 gadu jubileju, komercstrīdiem un sniega krabju saistību ar valsts suverenitāti – Andis Sedlenieks sarunājas ar Norvēģijas Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Kristianu Ēdegoru.

Top komentāri

VVZ
V
Ja pareizi sapratu no vēstnieka, tad pie vainas ir Latvijas ierēdņi, kuri izsnieguši neleģitīmas atļaujas krabju zvejai Norvēģijas teritoriālajos ūdeņos. Līdz ar ko Latvijas valsts būs vainojama šajā šļurā un būs atbilstoši finansiālie zaudējumi. Tāpēc ierēdņu vārdus, lūdzu, studijā! Tautai ir jāzin savi varoņi! Un šiem ierēdņiem ar savu mantu ir jāatbild par saviem lēmumiem!
Neesiet naivi!
N
Šo noziegumu organizēja Maskavas roka Didzis Šmits ar komunistu bandas ZZS smadzeņu kloāku - Duklāvu priekšgalā, jo deģenerāta Šmita laupītkāre ir bezizmēra, savukārt, uz tādu atavismu (šmitaprāt!) kā Norvēģijas vai Latvijas SUVERENITĀTTE, viņam nospļauties un nokārtoties.
Kaspars
K
Vajadzēja Norvēģijas vēstniekam paprasīt, kāpēc neviens nearestēja Krievijas kuģus, kuri bija identiskā situācijā. Norvēģija uzmeta Eiropas Savienību, pamatojot, ka vārds "krabji" nav pieminēti līgumos. Ar Krieviju arī nebija nekādu līgumu, bet tos neuzmeta, jo neuzdrošinājās. Norvēģija praktizē aizliegtas vienošanās un pretlikumīgu tirgus ierobežošanu
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas